歐美主流樂壇集中討論區73

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
Most recent 'Best New Artist' winners at the GRAMMYs:
2013- fun.
2014- Macklemore & Ryan Lewis
2015- Sam Smith
2016- Meghan Trainor
2017- Chance the Rapper
2018- Alessia Cara
2019- Dua Lipa
2020- Billie Eilish
2021- Megan Thee Stallion
2022- Olivia Rodrigo
2023- Samara Joy
成個場都係妖孽 (Tay 除外)
抵啦 想同 Tay 平起平坐 ,發夢
Congrats Album Of The Year Winner - 'Harry's House’ @harry_styles
今年通類算唔算全爆冷
Kendrick Lamar係咪呢世都唔會攞到album of the year
咁咪好, 班diva fans唔使嘈
Beyoncé都係
屌今年分豬肉分得仲勁過上年
分豬肉都預咗但係冇expect佢會爆冷成咁
beyonce又係分類獎項打發走
taylor提名六次soty最後Grammys行敬老劇本
adele一個豬肉獎坐足成晚
record of the year畀lizzo都冇咩爭議嘅
其實Adele 今年無就預左嫁啵 開頭以為會食白果
Harry style 唔差但以為終於會比Beyoncé
點知
Same 諗住今年Beyoncé同Kendrick是但一個終於攞到
係咁易頒到破左most Grammys winner 就算數
乜L嘢敬老? Tay 仲後生女喎 ,同用實力拎獎 比你講到年資夠先拎到咁
自從Prism之後 佢出嘅碟差左好多
佢意思應該係比左Bonnie Raitt 無比Tay SOTY
taylocal幾多個roty同soty?
Sor 我無睇 自膠 原來唔係 Tay 拎 比咗個老嘢
其實好想Adele 拎AOTY 但佢無得拎好似係最好結果 比佢D人鬧爆都似
其實本來咁多年沒黑人拿aoty都係時候到佢地
點知舊年比左we are
30>>>>21=19>25
佢4隻碟最值得拎aoty係30

25嗰年其實應該lemonade拎
雖然唔想adele掃晒啲獎, 但係見到佢今次輸得咁慘都戥佢陰公
點解咁講, Harry’s House商業同樂評都唔輸30喎
講銷量講樂評 其實Taylor 更值得 , 點知提名都唔比佢 ,我嬲到唔撚睇
HH呢隻碟好高質 編曲唱法都有驚喜
相反30少咗啲驚喜
不過攞獎不嬲都好講運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞