玩左一個月交友app,終於悟出以下道理

80 回覆
312 Like 13 Dislike
玩開交友app啲女都好撚濫

塊西dirty過坑渠
從來玩app
無諗過真心
要求功能
細佬!明唔明
已棄app
係外國用過,差天共地 match 數差幾倍,文化加環境問題
一定好樣衰,費事浪費時間
依堆人長期都係阻礙其他人討論某一現象嘅毒瘤黎,就算立場唔同都唔該比少少有建設性新少少嘅point,佢地唔係嘅,哂時間上連登就係打埋啲「你廢先唔得,又唔見我得,失敗者先會怨」之類廢話,咁得啦全球唔洗做咩野人工同樓價負擔比統計數據,狂講全世界冇樓貴係你廢冇錢買,當然佢地實唔會認自己哂命,會話自己係用個人經歷證明你地所講嘅現象唔存在,首先我冇興趣知你個人識到幾多女係咪人生成功人士bababa,其次講緊出面大圍嘅現象你就用自己一條友經歷黎佐證,咁我去完南非返黎無穿無爛就可以話當地整體治安好好咁呀?仲有交友apps用女user一開勁多match應該係常識黎,唔信都可以自己即刻試到,有哂客觀數據都有得拗,甚至唔少女都認同女易識男好多好多,但有啲「護女男」(覺得自己護女好型好威好成功)係死都要拗男識女唔難係因為你廢,再突顯自己高人一等拿我識好多女架你班廢人慢慢聽我哂命,最後我會咁總結依類人特點:成日講廢話得黎邏輯又九唔搭八,排斥人地講嘅負面現象(就算有事實依據),但其實又好中意睇人地仆街,唔係點突顯自己成功,心地差但平時又係到懶係講野正面先最19
真係老屈唔洗本,原來話識女難等於仇女,係咪連中文都唔識,仲要極端到拉埋啲話女係G連登仔黎講,水平高到呢,都唔知邊個先係白卡
廢事比人搵位入再咁講啦,啲女同交友app本身有冇問題根本唔係重點,係香港女佔盡優勢已經阻擋唔到,交友app或者咩都好充其量只係反映出依個現況嘅工具,而嚴格黎講搞成咁男要負一半以上責任,但就算咩原因造成依個現象都好,呻下識女難同話玩黎冇意思都唔得呀?咁想點呀,原來爭一個唔靚女嘅都要排長龍都唔話得難?係咪要話排得好爽好有意思?交友app總會有少少女係怕煩唔想左揀右揀,或者玩一陣見有個岩就拍拖結婚埋棄app唔會再揀其他人,而有啲人只係咁岩撞正依種情況上左岸就不可一世覺得自己講咩都係真理指指點點否定哂其他人,撫心自問如果真係要排隊,唔係以為自己副尊容同身家可以係依個數量嘅人脫穎而出呀,其他人冇咁好彩入左個要排隊嘅pool到就奚落人識唔到女係自己問題唔好搵野賴,依啲人唔叫19唔知叫咩
啲女放工不如去做下gym
日日約唔同人食飯再比較
難怪咁多「肉地」
晚晚食好西又無運動
幾正玩一年都變美極
無玩好耐
態度正確 我都一樣
有條女係app到叫我介紹佢入我公司做野,佢in成功就應該9成同team,到時日對夜對,但我feel到佢對我無咩feel

各位覺得應該點?應唔應該介紹?以前做野試過分手後同同事分手仲一齊做野,慘過食屎

利申我樣衰,佢對我無feel 大機會都係個樣既問題
做樣衰嘅人,係咪感覺?
做朋友就無野,不過想進一步發展就次次都係hard mode
其實朋友都唔多想同你做😅
落club 好過用交配app 講真
其實係,明買明賣,面對面岩就岩唔岩就慳返,唔會有多餘無謂嘅幻想。
係香港只係咁,有時去旅行專登試下玩,好多真人match到同傾到計
一直都覺得
以前去蒲成日都食到靚女
玩過排交友app
仆街 靚女都唔多覺眼有( 講緊唔係雞/假相果類)
交配app呀嘛
竹門對竹門
係apps嘅世界
女人係上帝
男人係奴隸

現實世界
女人係顧主
男人係顧員

有得簡更係現實易玩啲啦
用app 識人其實要學識睇條女對你有冇興趣
傾計過程已經feel 到條女受唔受溝

受溝既女 你約佢一次已經溝到
唔受溝既女 見你咪攝時間

條女見你唔代表對你有興趣
但係條女對你有興趣
而你唔識出手又係溝唔到
係開放好多
但同時你睇啲外國av啲男碌鳩軟既都入到個閪就知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞