玩左一個月交友app,終於悟出以下道理

80 回覆
312 Like 13 Dislike
佢寫自己有樓有車自住創業, d女即刻心心眼
點解2 4唔date?
你姐
邊個app最多約炮?
00後都食過幾個,追撚含
tinder
如果話d 女係hr, 咁真係睇你見乜工,本身做邊行啦

我都識過唔少,甚至我老婆都係app 識,我對上兩個ex 都係app 識

識過過百個,約過出街既女起碼有10幾個,冇乜邊個會查家宅咁囉,當然有唔少係冇乜幾句

查家宅,本身條女一係做sales,一係on9 啦,轉過頭就唔洗覆佢啦
咁你咪試下搵質素比較低嘅女仔囉。 又想快又高質又平咪拎一千幾百去叫雞囉。
臭雞s
依個先係重點,每次總有一兩哂命條友係到講以下廢話「你靚仔/條件好未得」,「我有人match到得你冇者」,得啦知你有女識到好威威其仔人係失敗者,建議依啲人驗下腦係咪理解唔到人講野,依家冇人話一定識唔到女係個難度過5關斬6將咁款,依個大把人認同加有客觀事實支持唔係樓主自己覺得,依家全男人條curve都拉低哂,連所謂好條件嘅換到女嘅質素都低左,仲係到沾沾自喜,未又係企係到比人揀,你女揀你冇你揀佢地
朋友介紹都可以玩
咁你都可以同時apply幾份工架
自己溝唔到就賴隻app
玩左一個月 班仔成日唔覆機 都唔知點傾落去…

但係d女係收cv果個,係工簡你,唔係你簡工
你呢啲連登仔就永遠最鍾意屌返男人 做乜鳩 有成就感啲?
你真係要計 貼俾老婆上嚟睇吓 俾大家睇吓你係咪真係咁「威」?

事實就係女仔一定係多人like過男仔,呢啲數據冇得坳
亦同男女天性有關 男仔比較飢不擇食 女仔對伴侶要求嚴格啲

但唔代表唔適合玩交友app嘅人就係低價值男仔 調返轉講你要玩交友app我唔見得你同你所謂嘅partner幾高質咪又係抱住只想找一個半嘅心態 難聽啲講句條女咁就settle 成件事浪漫/幸福極有限 當然你可以話平淡是福嘅但唔該唔好覺得自己玩交友app好光榮
你邊隻眼見到我讚玩交友app 係好光榮?
拎白卡有幻想症定係你都係冇人要既社會低層?

唔好講到飢不擇食,你似成龍唔等於我係,唔好拉d 男人落水,男既都有usb,女既亦有公廁。

我冇話唔識玩app 既人就係低質,係樓主講到d 女似HR 在先,再發現自己悟出乜大道理,我心諗,呢D 都叫大道理?笑死人啦

係現實識到人咪識囉,洗乜貶低人玩ap

自己玩唔掂就話個app 問題,話係女問題,屌,你現實識女一樣會遇到相同情況。

唔好覺得ATM 方便就否定銀行排隊啦好心

btw, 連登唔係中意屌返d 男性,連登淨係中意話女人係G 姐
完全同意
呢啲人最鍾意屌返男人攞成就感
難聽啲講句條女咁就同佢settle 成件事幸福極有限啦大家咪又係抱住只想找一個半嘅心態
如果當日佢唔小心撳錯就唔係你 就係俾第二個人屌緊 成件事幾兒戲

呢班人首先要知道喺交友app屌到女唔係值得自豪嘅事
因為講緊嘅係 條女本身已經有需求 唔係你就有下一個 仲要短時間內已經有替補然後班撚樣覺得自己mark實人就好撚威又唔諗吓段關係咁兒戲 同時都可以好兒戲咁結束

不過呢班撚樣講嚟都嘥氣 講返正題
女仔不嬲係多人like過男仔 呢個係數據冇得坳
稍為有自尊d都唔會想同其餘99個unknown guy排隊
就算佢同你出街咪又係同時約緊幾個
最後同你一齊 就叫做贏咗?只係喺嗰個時段囉 又或者當中有人唔要Offer姐 其實重點係想講段關係非常兒戲
認真嘅點會玩交友app
我又唔覺得佢係屌d女 事實女仔係多like過男仔 你自己上網睇吓數據再講啦
然後你就屈佢話啲女有問題?
講到尾你都係唔想俾人講中你老婆係玩app曾經like過唔同類型嘅男人姐
玩app就係隨意㗎喇 男同女都係唔好話我淨係針對女人 唔通真係淨係match你一個咩懵佬
你結咗婚咪祝你幸福囉 但唔代表呢段關係唔係開始得兒戲

但講真你真係咁有安全感 使乜同人咁樣辯駁吖
題外話,疫情造就咗啲女啲相都係戴口罩嘅相
心諗係咪on9, 呢啲女一律swipe left
Agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞