玩左一個月交友app,終於悟出以下道理

80 回覆
312 Like 13 Dislike
結論係真係好曬時間
正常質素嘅女,一日可以收到十幾二十個like
一日match十個八個
even好岩傾,肯出黎見面食飯
女嘅多數都係騎牛搵馬心態
一三五六日都會date唔同嘅人
因為女方係交友app係信息掌握者
擁有好高嘅主導權
好比一份荀工,收一百幾十份cv
永遠係公司簡個the best,其他99個都係齋interview
真係好難玩
唔怪得知d subscription 可以成年咁買
根本就係時間黑洞
反而朋友介紹嘅女仔
由於唔玩app所以掌握嘅market信息會比較少
呢d就較容易成事
個人覺得
如果真係想識正經女仔,可以長遠認真發展
就真係唔好用交友app

交友APP,美其名交友,實際係約炮
再唔係就Sell產品,收兵

真係想識既...根據自己興趣,報下啲興趣班撞下彩好過
交友app而家已經係劣幣驅逐良幣
唔會話識唔到女既,但男仔遇左會有好多困難 e.g. sales 系女
除非自身條件好好,但好好就唔洗玩app啦
有供有求,買定離手
睇 Kenny 玩 hmd 重女
垃圾app
曬咗兩舊水課金
前兩年仲玩得過
宜家個app男男女女都低質左好多
有啲高質女分左手就話唔玩app 自動社交圈子有仔埋身
無條件玩黎都哂氣
有條件都係好曬時間
條女match得即係代表你過到佢要求
之後就係一大堆合資格競爭者參與interview
好比HR心情好就放offer
唔好就不停in,一份工嘅application period 可以長達幾個月甚至更耐
點解你咁衝動唔免費試咗先
有更好offer 可以跳槽
條女係hr,即係彈弓手recall/hold offer再放俾其他人
一日覆一次
浪費時間
星期6日走轉老蘭/CLUB 好過浪費時間係交友app啦
交友app 多數都係呃蝦條,抽水嘅玩家,同埋啲本身有問題嘅kam 仔。
有啲女本身西開,現實冇人溝,有啲女又好天真好易信人。
我喺另一個post 叫啲女仔小心喺交友app 識人,唔好咁易向人講心喎句。
之後就有啲kam仔出黎鬧我咩玩夠就教精啲女

約炮 交友 app 係有啲正常人,但非常少。
當然,有啲人自願俾人屌,抽水,呃錢之類係佢地自己嘅事。理撚得佢地。
多一個途徑
比著男既都係一樣,有幾條女你揀,他一樣會揀個大波樣靚性格好既一線閪。

你app 少人match, 唔關d 女事,係你問題

乜悟出大道理姐,都係你自我安慰既藉口姐

我都悟出乂道理啦,原來有錢會開心d ,原來貧窮係好慘
我都match過唔少,之不過傾得埋又可以出街嘅唔多
總之好曬時間,係呢個平台搵女競爭仲大過搵工
d女太似hr
笑死 基本上依種係月經POST黎
呢d道理你應該一早就知,你玩得都係預左碰下運氣
交友apps啲98後妹妹好主動喎
交友APP=約炮,SP
美容Sales/產品sales, Bot/AI, 點數9
約炮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞