Bitcoin / Crypto 集中討論區 (475) 是咪牛一

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
其實我覺得而家幣安有既幣潛在升幅會少過幣安冇
因為上到大交易所既幣會再升一浸
咁一定,一係launchpad拎到貨,拎唔到就唔好開盤沖囉,開盤9成沖到最高跌番一半先慢慢升番
ull trap, 跌穿support即short
今次似堅料, 唔short了
實現左,希望果位巴打冇踏空到
*bull trap
最多take profit 止盈 家陣做空隨時倒輸 博唔過
而家shrot只能做短線震盪行情,破少少位就要止損唔係就賺粒糖輸間廠
上面幾短巴打止盈都過肥年 你咁驚genesis 你咪等pay premium入貨 之後二月又要驚俄烏開大片 又要驚SEC 搞鳩Binance 又要驚鮑sir玩野 你今年都唔洗入貨
升少少對strong hold 撚黎緊幫助都好有限
加油啊
師兄摸底成功
你都傻既,而家基本上壞消息出盡,加息預期個頂同埋加到幾時已經知晒,美股殺估值都殺晒咁制,幣圈要爆既都爆晒(差genesis),基本上可以確定有短牛(或者叫熊2反彈又好),但幣市市值肯定唔會2023年就破前頂,冇咁大資金support ,歡迎年尾番黎鞭我屍

呢個時候你唔敢買貨都唔應該做空,除非有新聞講到明法庭要genesis 清算GBTC,否則幣市仲係牛氣沖天。股市冇咩黑天鵝都應該會升多浸,除非加息預期唔中咁又插番野,但中線照計會升到/橫下升下到減息第一季第二季,到時就真係核爆天星一鋪先開番大牛市
得鬼閒鞭你 最好就個個都有錢賺 我sol 15 hodl到依家
前幾日比你fud到差啲weak hand
係得你日日爆屎爆尿核爆天星
你認真睇啦,我係講如果Genesis 被逼「清算晒」GBTC果130億,幣市「先會插」,而家都冇清算,插毛咩插
嘈乜鬼 如果再跌咪低位儲多跌貨
不嬲crypto都係咁玩 本多終勝
which is 係非常bullish
綠棍shoot上去
狂牛模式
2021年年頭又係咁
APT 13.73前高倒數
一野shoot上23000,真係好撚癲
21年頭 大概知邊幾隻炒到 near atom matic sol avax 輪住嚟升 阿婆都識玩

依家個市啱啱有番啲起色 要做下功課 新幣冇乜頭緒 扑中兩隻 之後就有本錢慢慢hold
睇嚟有大戶掃緊貨
希望大家留低既
繼續一齊見證btc上60k
幾百點有幾癲呀?
陣間咪又係跌返晒落嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞