哈里要求英國王室向梅根道歉 放話威廉子女至少1人變備胎2.0

148 回覆
4 Like 614 Dislike
挑!佢老婆都唔係處喇!佢都唔知係幾多手spare。
仲有排癲
Half price spare only.
Reddit班友覺得佢兩公婆好煩
佢覺得自己係1.0
George VI不知幾想做spare,結果畀Edward VIII咁搞夾鳩自己

結果全家最短命就係佢(排除佢先天疾病死同空難死嘅細佬)
自己唔夠六十死咗
阿哥9fingfing到80

事頭婆同王太后嬲咗幾十年

佢做呢啲嘅時機出得好啊
如果事頭婆仲喺度一定勾返起對Edward VIII嘅感覺
當係娛樂圈花生咁食者,過多兩個禮拜無人記得
絕對係啦 見唔少
搞到泥漿摔角
原來係為左d姪
好感動

可惜事頭婆死左
但你所講既例子, 並無最重要既一點, 愛全網絡甚至全世界去攻擊, 佢地甚至有唔少本身既支持者.

我就當你對佢所有指控係正確, 佢究竟做左D乜野? 殺人放火甚至大屠殺? CP定係運河落毒?

講穿左只係個八掛新聞, 個黑人女人最多性格討厭處處得罪人. 而竟然係受到所有傳媒, 絡網去針對攻擊, 係所有..
佢地面對既仲要係英國皇室.

我以往就未見過咁明顯既雞蛋同高牆既例子. 呢單野令我諗起以前陳健康事件, 但兩單野不過係恐龍同螞蟻既比較
有間書店擺佢本書去新書上架到
佢隔離本書係how to kill your family
兩公婆plan好晒,永續吹水鳩up呃左膠
而事實上,皇族98%既人都係spare
個個走出嚟喊苦喊忽?
現實係每代都係後備人選
英女皇本身都唔係正選
佢唔想做添
身為皇室成員身不由己根本就係常態
講到好似發現新大陸咁
佢俾人[針對]係因為佢前言不對後語
大話連篇

一開始d傳媒以為佢有咩野黑幕爆
個個沖去訪問佢
又將佢講既野當哂真相

點知原來佢講既野
只係小氣薄同不停作故仔
家陣咪回力刀俾人問返轉頭

皇室可能係高牆
但呢對夫妻唔係雞蛋
而係牆上跳左出來既一塊磚
仲要撞返原本自己既牆
結果愈撞愈散,個名愈來愈臭
可信度,支持度愈來愈低
你怪個高牆俾佢撞?
快用錢傷害我吧
成日spare spare, 佢其實想做黃帝想到癲,朝思暮想想廢咗佢大佬
殺就唔會嘅,搵個007去引佢老婆出軌,或者特務俏嬌娃色誘條傻鳩跟手爆佢哋大鑊
雞蛋同高牆呢個理論不嬲on9 嫁啦,希特拉係戰爭後期係雞蛋定高牆?只用簡單二元去睇一件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞