哈里要求英國王室向梅根道歉 放話威廉子女至少1人變備胎2.0

148 回覆
4 Like 614 Dislike
卡左補唔到血呀
回錯POST SOR
其實點止王室,好多有錢啲嘅家庭都係咁㗎啦

公司就得一間,唔通個個仔女都做到董事長咩?
佢老豆根本無資格做皇帝所以個天要罰佢
外人永遠都係最清楚
可以講係美國佬幫佢離開皇室
一講完就俾人用石頭打死
皇室PR日日抹黑梅根, 目的就係掩飾罪行
轉移淫婦卡米拉同查理斯謀殺戴安娜的視線
俾著你係哈利都會離開家庭, 出書鬧臭佢哋
借哈利隻手,控制傀儡皇室,傀儡政府美元係中東玩咗幾十年啦,而且仲可以間接控制英國政府,對美國來講係好事,起碼同盟力量擴大,對美國係國際話事權有幫助。
如果英美等同一體,仲有邊個會敢反對?
發神經
睇下美國獨立宣言, 美國點會幫哈里推返皇室
佢再咁樣講嘢法,呢啲真係遲早嘅事
好大部分英國人連成個皇室都想唔要
呢條友重要唔知足嘈嘈閉
佢夠gut屎可以學下

尼泊爾王室槍擊事件(尼泊爾語:दरवार हत्याकाण्ड)是指發生於2001年6月1日晚上,在尼泊爾加德滿都的納拉揚希蒂王宮裡王儲狄潘德拉射殺王室成員的事件。事件造成包括王儲本人在內的10人死亡,5人受傷。死者中包括尼泊爾國王畢蘭德拉和王后艾西瓦婭。狄潘德拉王儲在他父親去世後成為法律上的尼泊爾國王,不過他在繼位後3日仍然傷重不治而駕崩。他的叔叔賈南德拉隨後登基成為國王。這次事件間接導致了2008年5月尼泊爾的君主制被廢除。
King Charles應該好想毒啞佢地。
因為佢要幫自己啲仔女爭名銜
點呀,規定只可以生一個?
同689條廢老有咩分別 日日刷存在感
我只知成個網絡都鬧緊佢地, 好心少少既都只係鬧少兩句
呢D資訊我肯定會好小心咁去睇. 雞蛋唔代表你會中意佢.甚至可能好討厭佢.
改革王室,
咁即係你想點?
條黑鬼想做皇后嘅話可能會
哈里也表示,他擔心哥哥威廉王子(Prince William)的3名年幼子女將來會和他受到一樣的傷害。
佢阿嫲個老豆咪又係一樣備胎,一樣有機會登上大位,其實每個君主生兩孩都有呢個問題啦,做好份內事咪得囉。
講到王室咁多年黎得佢一個唔係長子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞