遊戲台的Travian上線啦

405 回覆
13 Like 2 Dislike
社交休閒自high遊戲
連花生,報紙都冇,travian仲有乜價值

好掛住以前個forum
無啦啦有日就執撚咗變咗殘體字forum 屌佢老母

合併左呀嘛 以前都有搞過報紙 但而家無人流 無心情搞

你有搞過?
社交休閒自high遊戲

好掛住以前個forum

你有搞過?

都係貼下圖 做下盟分佈圖 個人主觀分析 之如此類
社交休閒自high遊戲

好掛住以前個forum

你有搞過?

仲有訪問也是很好玩的
社交休閒自high遊戲

好掛住以前個forum

你有搞過?

仲有訪問也是很好玩的

forum ac叫咩名

個post 好熱鬧
估唔到仲有咁多人玩Travian
依加hk ser 加埋都唔夠500人,玩黎玩去又係我地果班

其實全部都係我開既分身
想玩極地種田,但係已經唔可能

我見仲有唔少人咁玩

我見仲有唔少人咁玩

可以種,不過唔好拎寶

我見仲有唔少人咁玩

可以種,不過唔好拎寶

拎得
不過要入返個保到自己嘅盟

我見仲有唔少人咁玩

可以種,不過唔好拎寶

拎得
不過要入返個保到自己嘅盟

咁好無聊姐
社交休閒自high遊戲

好掛住以前個forum

你有搞過?

仲有訪問也是很好玩的

forum ac叫咩名

休閒聊天區
社交休閒自high遊戲

好掛住以前個forum

你有搞過?

仲有訪問也是很好玩的

forum ac叫咩名

休閒聊天區

除咗比粒 你之外
都唔知可以講咩好

你有搞過?

仲有訪問也是很好玩的

forum ac叫咩名

休閒聊天區

除咗比粒 你之外
都唔知可以講咩好

叫休閒聊天區
留名
終於有target
嚟緊hkx係咪開盟打支那?玩得掂嘅一攻一防,無咁得閒就玩防然後幫手cp啦

使唔使開個新post叫多啲人?
tw4個班係邊
嚟緊hkx係咪開盟打支那?玩得掂嘅一攻一防,無咁得閒就玩防然後幫手cp啦

使唔使開個新post叫多啲人?

comx
hk4 hkx
水樹奈奈 有無人記得我
hk4 hkx
水樹奈奈 有無人記得我

冇玩過慢ser,唔識

你有冇上travian forum
hk4 hkx
水樹奈奈 有無人記得我

冇玩過慢ser,唔識

我好多年前玩啦,3x都有玩過一排,打左個開頭 長期搶星第1 第2

forum 我d cp fd有上,有個叫馬鹿
hk4 hkx
水樹奈奈 有無人記得我

冇玩過慢ser,唔識

我好多年前玩啦,3x都有玩過一排,打左個開頭 長期搶星第1 第2

我全部fd都係7,8年前玩落識既
hk4 hkx
水樹奈奈 有無人記得我

冇玩過慢ser,唔識

我全部fd都係7,8年前玩落識既

eddie,惡夢呢d識唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞