遊戲台的Travian上線啦

405 回覆
13 Like 2 Dislike
Incoming troops:
1840 Reinf. in 0:00:02 hrs.
Outgoing troops:
1721 Attacks in 0:00:01 hrs.

玩國際SER 為左搶星唯有咁做

咁多肥羊

都係死羊黎 10分鍾出一波 搵埋D外國人入帳幫我夜晚出羊單
不過羊單都有2百幾條村

com唔開得私羊?

點為之私羊 即係你多帳 搶自己所謂既小帳 咁樣?

有隻台狗教我
係你清完兵 佢車落去
嗰隻羊就會變做佢私羊

哦 咁又唔算係私羊既 清完兵 隻羊 都無郁無控資 咁即係死羊=公家

不過有D玩家/盟 會決定 開羊者亦私其羊 比著你 你清左隻羊

不過作為普通玩家 見到有防既羊比人清完 緊係搶埋一份啦

你個種私羊只係玩家/盟友之間既小小協議
真正既私羊 = D人用唔知咩方法 唔會被鎖帳既條件下整左幾隻小號出黎 之後FARM好佢地2-3村 就開始比自己搶 人地黎搶 佢可以知亦可以守
呢D我覺得似私羊多D 好多人都係咁 唔理咩SERVER
而家d人係咪script呀外掛呀出兵-.-
擋撚咗幾波都繼續出
IGM又唔撚睇

外掛有得自動出羊單 D搶星 如果你寄信 佢可以1-2小時唔覆
就可以算佢係用掛出兵

以前玩過一次 就係個陣拎左幾十條毛巾

好無賴 其實

而家手動禁 10分鍾一次 3條友玩一個AC都覺得好難頂
BTW travian 好似黎緊會出兩個新種族

等呢樣等左好多年

https://www.facebook.com/notes/travian/dev-diary-1-how-does-it-start/10155472910814621/

同埋最近佢地fb 都開始有更新關於新種族既圖片同能力資源
仲有個TAG #travianseptember2017 可能9月有新野

好期待
擋撚咗幾波都繼續出
IGM又唔撚睇

外掛有得自動出羊單 D搶星 如果你寄信 佢可以1-2小時唔覆
就可以算佢係用掛出兵

好無賴 其實

我上咁多次都係人手出
BTW travian 好似黎緊會出兩個新種族

等呢樣等左好多年

https://www.facebook.com/notes/travian/dev-diary-1-how-does-it-start/10155472910814621/

同埋最近佢地fb 都開始有更新關於新種族既圖片同能力資源
仲有個TAG #travianseptember2017 可能9月有新野

好期待

匈奴

Egypt
佢個種族建築=皇宮

可以開三條村,玩秒con幾方便

不過開新村永遠係卡係文明點,唔知會唔會強化埋文明點
擋撚咗幾波都繼續出
IGM又唔撚睇

就可以算佢係用掛出兵

好無賴 其實

我上咁多次都係人手出

惡意增援都算係遊戲技巧

真增 fake增係分唔到

笑咗
你地唔訓教
擋撚咗幾波都繼續出
IGM又唔撚睇

就可以算佢係用掛出兵

好無賴 其實

我上咁多次都係人手出

你真係好勁,邊會咁易搵到同級cp
你地唔訓教

咁早點訓
擋撚咗幾波都繼續出
IGM又唔撚睇

就可以算佢係用掛出兵

好無賴 其實

我上咁多次都係人手出

你地唔訓教

咁早點訓

我等緊天乳狗綠燈 增雷法去佢屋企開飯
你地唔訓教

咁早點訓

我等緊天乳狗綠燈 增雷法去佢屋企開飯

一陣到第2隻狗online
玩到好鬼悶
今個tw3x係咩事

唔玩speed 慢到想死
玩到好鬼悶
今個tw3x係咩事

玩到好鬼悶
今個tw3x係咩事

而家有裝備好似易啲

最後一輪t3.5 twx 印象中有人種到200萬核彈
擋撚咗幾波都繼續出
IGM又唔撚睇

就可以算佢係用掛出兵

好無賴 其實

我上咁多次都係人手出

最無賴其實係比人打有通知 個賤格外掛
我有時上線多 搵朋友入敵盟就係為左 查下對面既上線時間 睇佢幾時訓之後陰佢 但只要佢有個外掛 我打佢 佢就好似有鬧鍾叫佢 起身啦有人打你呀粉腸
玩到好鬼悶
今個tw3x係咩事

擋撚咗幾波都繼續出
IGM又唔撚睇

就可以算佢係用掛出兵

好無賴 其實

我上咁多次都係人手出

最無賴其實係比人打有通知 個賤格外掛
我有時上線多 搵朋友入敵盟就係為左 查下對面既上線時間 睇佢幾時訓之後陰佢 但只要佢有個外掛 我打佢 佢就好似有鬧鍾叫佢 起身啦有人打你呀粉腸

都無法 唯有一齊用 cant beat them 咪join them
有沒3倍ser新開

comx twx 都50幾日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞