遊戲台的Travian上線啦

405 回覆
13 Like 2 Dislike
玩法介紹 : 英雄育成>>起兵>>打人>>種田>>起ww完場

目前巴打們有玩既ser: hk4 tw4 twx

歡迎新手加入,不過搵唔到盟多數會變羊
新po lm

bomb
十卜
新po lm

bomb

防守個面究竟想點 起埋啲唔關事嘅兵做乜
次次玩都比人打到仆街
好認真玩比個友好盟大佬 開我波
原來佢地想食晒成個盟 我唔好彩係佢附近比佢開刀
新po lm

bomb

佢知自己一定俾人平村,所以用埋攻兵擋

同埋而家睇唔到同種類增援,會show埋係自己兵
次次玩都比人打到仆街
好認真玩比個友好盟大佬 開我波
原來佢地想食晒成個盟 我唔好彩係佢附近比佢開刀

你都可以打柒佢先
新po lm

bomb

佢知自己一定俾人平村,所以用埋攻兵擋

同埋而家睇唔到同種類增援,會show埋係自己兵

比人滅村就撤退啦 送頭做乜
去日本ser同我挑機好過啦
教緊朋友玩,下輪japan普速服會開帳
怕無對手

有意挑機請下輪jp server開盟叫"lihkg"或任何類似盟名
新po lm

bomb

點解可以咁少騎
玩緊tw3 貪佢新
怕無對手

有意挑機請下輪jp server開盟叫"lihkg"或任何類似盟名

普ser好悶
怕無對手

普ser好悶

因為另外玩緊其他幾個ser
所以jp唔諗住玩3x
車papa果個我黎
車papa果個我黎

有種

tw3突然多成2000幾人咩事
留名

Bot

Bot

唔小心禁多左個0
怕無對手

普ser好悶

所以jp唔諗住玩3x

玩幾個ser咁痴線
而家個個server都係千幾人, 扣減羊帳分帳, 其實來來去去都係同一批百零人玩家, 有咩野好玩

Bot

會唔會被gm del
而家個個server都係千幾人, 扣減羊帳分帳, 其實來來去去都係同一批百零人玩家, 有咩野好玩

玩com ser或者決賽囉
都有千至萬人
怕無對手

普ser好悶

所以jp唔諗住玩3x

玩幾個ser咁痴線

搵到好隊友自然會有動力玩落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞