[杜汶澤先生latedao女團] 3人女子組合 EOS討論區(1) BIG BANG 16號中午12點首播!

184 回覆
17 Like 13 Dislike

就算鏡領再土,都係保育緊廣東話文化
希望eos紅到會唱返廣東歌,輸出廣東話文化比韓仔
覺得希掃唔化妝有D 似全智賢初出道

其實首歌上到支那joox我都有啲意外
上唔到啦
咁果首歌真係廣告歌 緊係要著藍白迎合寶礦力
之後果首off/on已經唔係twins cookie級數
你可以搵off/on dance version 睇下
[擺脫黑暗] 香港女子組合EOS 討論區 (2) We're the big big bang! 黎明女神降臨
https://lih.kg/3281790

喺呢邊嘅post 1罵戰完
可以推呢個po,整合咗啲嘢
實在接受唔到連官方update咗成員喺韓國受訓嘅behind,呢邊都無人po
呢個係EOS大po
唔係人哋個團嘅po呀
愚樂台大把po被你哋鬧交啦
分吓莊閒
出道後睇左幾日,間公司夠唔夠人手就唔知啦,但一定唔夠經驗,同唔夠貨,同一條片重複剪分幾次上youtube,無野比人睇,summer 條 dance challenge 放個人ig 都唔放官方 ig,又唔上YouTube ,其他人好似無左影自己做自己野,打鐵要趁熱,好心無野比人睇就搵野拍比人睇啦,乜野濕9野都可以拍啦,iTunes 1位拍條多謝支持片又得,一齊 challenge片又得,叫人去串流平台聽多d歌支持下又得,呢d唔使好多錢者,都係個句啦,是但搵個K-pop 女團youtube 都可以抄下人哋點搞啦
已經無打歌架野,對追開K-pop架人黎講真係無野比人睇,好難入坑
有人玩tg架就同佢哋反映下啦
無計間公司自己都做唔到令人入坑架野比人睇,花生友多過fans啦,相反最值錢架同成員接觸就放左係tg,邊度有人幫手宣傳
我明打鐵要趁熱,但其實都係debut左8日啫。
其實又冇得急,寧願佢哋慢慢黎,都好過夾硬谷佢哋啦。
推!
EOS
Hazelle
Summer
Lokyi
我覺得佢出道實錄訪問
扎高辮、梳8字劉海加嗰個妝容幾啱佢
Summer 露額嘅髮型都幾好睇
期待 live stage

香港女團新希望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞