[杜汶澤先生latedao女團] 3人女子組合 EOS討論區(1) BIG BANG 16號中午12點首播!

184 回覆
17 Like 13 Dislike
呢樣算fans club
連登有fans club未
其實呢隊野會唔會長駐香港
點樣算fans club
隔離d 團咁
又po 哂tg group 又出去應援追巴士咁
有th group
其實佢哋公司要自己搞個官方fanclub
唔係由得啲fans搞tg group就叫fanclub
然後啲牛鬼蛇神走去做飯圈大神過水濕腳
想做飯圈大神就請自己課一大部分出嚟搞應援先,小部分先叫人夾
唔好自己想威叫自己做會長副會長但要個個group member夾錢,開個tg group當自己大佬
覺得hazel 好仁算唔算正常

下個po嘅名可唔可以唔好咁大個杜汶澤先生,又唔係閔熙珍老師

學吓出面音樂台啲韓團,可以嗎?

[擺脫黑暗] 2023年 香港女子組合EOS 討論區 (2) We're the big big bang! 黎明女神降臨

不過而家組合官方口號無,官方fans名無
官方口號真係唔建議用同big bang相關
出道歌攞嚟seo就得
但係3個成員都有join
仲日日同佢地吹水
呢啲tg group就算admin係官方
都可能出現Yee Yee咁嘅人
所以香港有bubble就好喇
感覺好似idol剩係同自己講嘢咁
首歌幾洗腦, loop左幾十次
佢地幾時會上音樂節目
有無多啲hazelle J圖
個個讚完之後話自己唔追星
點搞呀
杜生咪要乞食
你班領飯連新團團po都stalk埋
想要summer
summer幾正

上到itunes第一算係咁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞