同老婆相處好辛苦!

256 回覆
20 Like 4435 Dislike
清你熄咗個標點filter再po多次啦𨳒
Dllm 你係咪專登一pat文字paste上嚟
搵鬼睇
就算唔識分段
都應該識隔行同用標點符號?
我拍過兩次拖,第一個男朋友對我好好我亦都好全心全意,但無可奈何因為屋企人覺得個男仔冇經濟能力、家庭背景唔太完整,就連三餐都未安穩

佢地覺得將來畀唔到幸福我,所以最後迫分手,冇辦法一齊,好難先叫做同佢分開左

大半年後,我同左第二個男仔一齊,佢對我真係差到仆街!!拍拖除左第一日,佢請過我食一餐譚仔,從此以後同親佢出街一係aa,一係要我畀埋佢嗰份,佢又唔係窮,成日晒自己好屋企好有錢,喺大埔嗰邊有間三層既獨立屋!

就連拍拖一個月紀念日 ,同佢第一次(唯一一次)去睇去玩嗰啲錢都係叫我畀!!

其實講真句,要我aa制我係絕對冇問題,因為我地只係情侶關係,要我間唔中畀埋你嗰份一次半次都唔係問題,因為我地已經係拍緊拖,大家幫下大家有乜問題但次次都係咁仲要連大日子都係咁我真係唔覺得你有幾在乎我最黑人憎嗰下係佢拍拖第一日喺調景嶺搭地鐵去到旺角全程就冇停過口同我講自己屋企幾有錢幾有錢唔洗憂又喺度話佢經濟能力好過我初戀男朋友幾多幾多過左兩三日無耐佢就話我因爲佢屋企有錢所以先中意佢同佢一齊我當下覺得有種感覺係畀人話緊係有樓有高潮嗰啲物質港女嗰下我真係又嬲又唔開心拍拖冇耐就用好多籍口又話天氣熱唔想出街又甜言蜜語氹我上佢屋企到我真係上左去佢就嚟料入左房發左癲咁狂咀我又伸手入去又揸又摸我愈叫佢唔好佢就愈過火咀到咁上下就抱起我dum我落床佢成個人壓住左我我估唔到佢真係開口同我講佢想有further action我用盡一切方法拒絕佢問我點解然後我咪話我怕痛佢問乜你20歲拍過一次拖仲係處嚟?我話係佢唔信話要睇我一腳踢左落佢下面然後換來既係無了期既死靜嗰下其實我個心好亂我問我自己其實係咪冇做好女朋友既責任但我好肯定既就係佢對我上心極有限所以我企硬唔畀個處佢自從嗰次之後佢就開始hea9我日日話我肥話我多暗瘡迫我就算返左成日工都要去跑步唔跑步就冇得見佢拉我去買化妝品迫我要化妝先同得佢出街但其實平心而論我唔係佢眼中嗰種不能接受會反胃既程度雖然真係唔係女神級不過講真佢又樣衰又生得魏我都唔見得佢好我好多仲有就係我發高燒佢唔陪我佢最偉大既就係我m到佢抽左半個腦嚟捉我行商場話行下冇事又可以順便減肥幾好我冇錢返屋企佢唔借畀我我訓唔著叫佢陪下我佢cut我線拍拖兩個半月以嚟最長通話時間都只係半個鐘佢一份禮物連粒糖都冇送過畀我我知佢嗰陣係迫緊我講分手但我冇理到睇下可以玩到佢幾耐到半個月後係佢話性格不合飛左我我得啖笑性乜格不合姐sex格不合炸笑死我分手之後佢不斷同佢班fd話我係吊高嚟賣既雞 通街唱我得b cup明明佢自己嗰陣揸得勁開心呢啲都已經夠衰最賤既係佢扮係我然後開個淫tag ig ac 然後po我啲相點解我會知?因為有一日我個fd sd張圖問係咪我開我先知佢咁賤格因為嗰啲相我只係sd過畀佢一個人只係佢最大嫌疑事發後我好想衝去佢屋企打7佢但最後我都忍住手因為我知道打呢啲不知悔改既人只會打傷自己隻手希望下世佢做鴨啦其實我呢段感情我冇對佢唔住冇對佢做過啲乜錯最錯既就係我冇好好對自己所以都係嗰句經一事長一智仆過一次就唔好再喺同一條街再仆又有一次我同班fd去grad trip之後叫埋我個原本唔識我班fd既fd帶埋佢條女一齊黎因為個fd條女屋企人好嚴隨時要facetime加上佢又冇fd所以就借我地過橋去旅行影大合照即係加多兩個人計埋我自己就一行9人咁去到之後一開始就冇事既直到有一晚我地轉左地方咁夜晚去食飯啦就開始有爭執跟埋黎果對情侶呢就想食迴轉壽司但係間野冷冷清清睇落唔多點所以其他想未唔想食囉所以轉左食第二間我地果陣已經因為前幾日既活動分開左兩邊所以去到都係分開左我地5個佢地4個咁之後佢地放低錢就話要走先去買唔知乜鳩叫我地幫佢埋單之後佢地其中一條女呢(果條女又係on99好撚麻煩果啲係因為學校班班人都唔肯收留佢去grad trip我地先收留佢好撚後悔)就比左張大紙5000羊話要找翻4040羊話比整數冇咁亂喎我地未問佢做乜唔攞埋果40整頭囉咁未找4000比佢整數囉佢又聽唔撚明都岸鳩鳩咁撚樣咁我地依張枱傾緊計就冇點數佢地啲錢既咁食飽飯我地就去埋單啦埋撚完之後找唔夠四千得二千幾定唔知三千咁我地比齊曬就幾乎可以好肯定係佢地四個其中一個比漏錢又或者係找漏啦因為其實我地都有責仼睇清楚佢有冇找錯錢既不過重點唔係度我地食飽去搵佢地會合既時候一見面就問佢地每人比左幾多錢因為岩岩找既冇四千咁多(搵佢地之前我地已經計左好幾次)跟住fd條女突然對住要找4000羊條女講得啦我翻到去計翻比妳我地五個眼都凸撚埋唔知依句野乜撚野意思當時係我意識入面就係一係條女未比夠錢一係佢覺得我地衰鳩佢錢咁聽到咁我地條氣未唔撚順囉捉撚住佢話要計清楚最後計唔掂大家都比齊我就話將未夠果條數除翻開9分每人比乞衣咁比果百幾羊佢之後個fd同佢條女仲覺得好撚委屈要比多個百幾羊其實佢條女岩岩個餐黎錯左張單又冇改到佢個餐計貴左200幾羊又唔撚出聲扮唔知我地更加唔撚知佢食乜啦應該要比得最撚多就係佢啦仲扮乜撚委屈之後大家分開名自翻去咁翻到去又當咩事都冇發生過啦就開始劈酒咁就話說佢條女好唔飲得既飲左兩三杯就訓撚左係度之後我地繼續玩玩到四點幾我地大部份人都醉到啤啤夫得翻我女朋友一個男仔同埋一個最後未提起過四個其中之一個既女仔3個人咁我就嘔到仆街就訓死左訓醒就第二朝喇咁呢去食野果陣就開始聽到對情侶果條女就單單打打我地暗示我地5條女有人手腳唔乾淨我就當然都唔比面佢屌翻佢啦咁屌翻佢佢都冇出聲既之後對情侶就走先既因為佢地去得5日我地去10日佢地翻到香港之後條仔就打比我喇喎我都心知不妙估到有野發生點知真係有就係飲酒果晚佢條女見到我條女係佢條仔個錢包度攞左啲野但見唔到攞走啲乜唔知唔見左啲乜又冇唔見特別既錢咁我就緊係覺得佢條女醉撚左啦點知佢話佢條女話扮醉其實好清醒見到我條女係佢銀包攞野但係又見唔到攞乜野真好笑咁佢又解釋話當時燈光暗果啲咁我就問佢條女當時點解唔即刻上前阻止佢話佢條女話因為當時太眼訓喎我即刻啞撚左證據又冇唔見乜又講唔出妳屈鳩我條女偷妳野妳都編得完美啲呀都唔撚合乎邏輯狗都唔撚信啦係過幾日之後第四個女仔先講比我地聽原來4000羊少女同埋fd條女好唔妥我女朋友同我地幾個又唔滿我地行程又盛咁講到我地攞撚住之槍逼佢行咁撚樣屌佢老母我地幾個不知玩得幾撚開心乜撚都應分幫埋佢地做咁加上果幾日其實都發生左啲其他事不過講埋就太長篇喇不過我只係覺得欲加之罪何患無辭你係有心委鳩我地啲人講乜撚都得不過今次令我明白去旅行唔好太大班人去幾個人係玩得最開心太多人就太多唔同意見小弟講到1999咁大家睇唔明唔好屌得咁大力我同老婆結婚十年有兩個仔都有PDSD未有小朋友之前我地好恩愛偶然會吵架但係我都會氹返佢以從有左第一個小朋友之後開始多左嘈交,我當時辭咗職做網上買賣會獨自帶小朋友去玩比多咗時間佢休息所以都仲頂得住但係後期生咗第二個之後太大必須照顧一個佢就開始嚟了做任何一件事佢都可以雞蛋裏挑骨頭總係比到說話你聽

落去買紙巾,貴咗兩蚊又喺度單打有時要出去交收陪唔到小朋友去公園出門口又會整句爸爸又唔得閒陪你去公園叫左佢兩個小朋友都報上午或下午返學方便接送,結果佢話可以多d陪伴,然後佢幫佢地報興報班叫我接送今日又有一單野令我無奈至極我因為電話冇電叫佢用查下幾時有巴士佢話已經有車結果送車尾要等30分鐘過咗半條馬路注意好短嘅馬路。我就話不如坐小巴啦兩個小朋友等到咁耐巴士到時又百厭佢立即串我下次諗快d啦(我無出聲)跟住差唔多到小巴站佢就話行都行左半個鐘小巴返到屋企我指一指個鐘只係過左十五分鐘你頭先又話過左半個鐘係咪你個鐘壞左串返佢之後成個世界清新哂但係已經無左之前恩愛ge感覺而家日日在受罪小朋友雖然頑皮但係都有好多優點我真係唔想佢哋係一個單親的環境之下長大大家可唔可以教下我點樣同佢相處真係要佢串我一句我串返佢一句
虎你老母

細個冇學標點?
標點符號,分行,分段一樣都冇
睇你段野仲辛苦
屌你老母
上一頁
有冇summary
眼花
我係你老婆都忟啦 咁撚大個人 分段都唔柒識
TLDR
屌你老母呀睇撚到我眼有少少唔舒服
篇野黐撚線
閱讀理解5**嘅人都未必睇得曬
咁易D睇

過兩次拖第一個男朋友對我好好我亦都好全心全意但無可奈何因為屋企人覺得個男仔冇經濟能力家庭背景唔太完整就連三餐都未安穩佢地覺得將來畀唔到幸福我所以最後迫分手冇辦法一齊好難先叫做同佢分開左大半年後我同左第二個男仔一齊佢對我真係差到hi街拍拖除左第一日佢請過我食一餐譚仔從此以後同親佢出街一係aa一係要我畀埋佢嗰份佢又唔係窮成日晒自己好屋企好有錢喺大埔嗰邊有間三層既獨立屋就連拍拖一個月紀念日 同佢第一次(唯一一次)去睇去玩嗰啲錢都係叫我畀其實講真句 要aa制我係絕對冇問題因為我地只係情侶關係要我間唔中畀埋你嗰份一次半次都唔係問題因為我地已經係拍緊拖大家幫下大家有乜問題但次次都係咁仲要連大日子都係咁我真係唔覺得你有幾在乎我最黑人憎嗰下係佢拍拖第一日喺調景嶺搭地鐵去到旺角全程就冇停過口同我講自己屋企幾有錢幾有錢唔洗憂又喺度話佢經濟能力好過我初戀男朋友幾多幾多過左兩三日無耐佢就話我因爲佢屋企有錢所以先中意佢同佢一齊我當下覺得有種感覺係畀人話緊係有樓有高潮嗰啲物質港女嗰下我真係又嬲又唔開心拍拖冇耐就用好多籍口又話天氣熱唔想出街又甜言蜜語氹我上佢屋企到我真係上左去佢就嚟料入左房發左癲咁狂咀我又伸手入去又揸又摸我愈叫佢唔好佢就愈過火咀到咁上下就抱起我dum我落床佢成個人壓住左我我估唔到佢真係開口同我講佢想有further action我用盡一切方法拒絕佢問我點解然後我咪話我怕痛佢問乜你20歲拍過一次拖仲係處嚟?我話係佢唔信話要睇我一腳踢左落佢下面然後換來既係無了期既死靜嗰下其實我個心好亂我問我自己其實係咪冇做好女朋友既責任但我好肯定既就係佢對我上心極有限所以我企硬唔畀個處佢自從嗰次之後佢就開始hea9我日日話我肥話我多暗瘡迫我就算返左成日工都要去跑步唔跑步就冇得見佢拉我去買化妝品迫我要化妝先同得佢出街但其實平心而論我唔係佢眼中嗰種不能接受會反胃既程度雖然真係唔係女神級不過講真佢又樣衰又生得魏我都唔見得佢好我好多仲有就係我發高燒佢唔陪我佢最偉大既就係我m到佢抽半個腦嚟捉我行商場話行下冇事又可以順便減肥幾好我冇錢返屋企佢唔借畀我我訓唔著叫佢陪下我佢cut我線拍拖兩個半月以嚟最長通話時間都只係半個鐘佢一份禮物連粒糖都冇送過畀我我知佢嗰陣係迫緊我講分手但我冇理到睇下可以玩到佢幾耐到半個月後係佢話性格不合飛左我我得啖笑性乜格不合姐sex格不合炸笑死我分手之後佢不斷同佢班fd話我係吊高嚟賣既雞 通街唱我得b cup明明佢自己嗰陣揸得勁開心呢啲都已經夠衰最賤既係佢扮係我然後開個淫tag ig ac 然後po我啲相點解我會知?因為有一日我個fd sd張圖問係咪我開我先知佢咁賤格因為嗰啲相我只係sd過畀佢一個人只係佢最大嫌疑事發後我好想衝去佢屋企打7佢但最後我都忍住手因為我知道打呢啲不知悔改既人只會打傷自己隻手希望下世佢做鴨啦其實我呢段感情我冇對佢唔住冇對佢做過啲乜錯最錯既就係我冇好好對自己所以都係嗰句經一事長一智仆過一次就唔好再喺同一條街再仆又有一次我同班fd去grad trip之後叫埋我個原本唔識我班fd既fd帶埋佢條女一齊黎因為個fd條女屋企人好嚴隨時要facetime加上佢又冇fd所以就借我地過橋去旅行影大合照即係加多兩個人計埋我自己就一行9人咁去到之後一開始就冇事既直到有一晚我地轉左地方咁夜晚去食飯啦就開始有爭執跟埋黎果對情侶呢就想食迴轉壽司但係間野冷冷清清睇落唔多點所以其他想未唔想食囉所以轉左食第二間我地果陣已經因為前幾日既活動分開左兩邊所以去到都係分開左我地5個佢地4個咁之後佢地放低錢就話要走先去買唔知乜鳩叫我地幫佢埋單之後佢地其中一條女呢(果條女又係on99好撚麻煩果啲係因為學校班班人都唔肯收留佢去grad trip我地先收留佢好撚後悔)就比左張大紙5000羊話要找翻4040羊話比整數冇咁亂喎我地未問佢做乜唔攞埋果40整頭囉咁未找4000比佢整數囉佢又聽唔撚明都岸鳩鳩咁撚樣咁我地依張枱傾緊計就冇點數佢地啲錢既咁食飽飯我地就去埋單啦埋撚完之後找唔夠四千得二千幾定唔知三千咁我地比齊曬就幾乎可以好肯定係佢地四個其中一個比漏錢又或者係找漏啦因為其實我地都有責仼睇清楚佢有冇找錯錢既不過重點唔係度我地食飽去搵佢地會合既時候一見面就問佢地每人比左幾多錢因為岩岩找既冇四千咁多(搵佢地之前我地已經計左好幾次)跟住fd條女突然對住要找4000羊條女講得啦我翻到去計翻比妳我地五個眼都凸撚埋唔知依句野乜撚野意思當時係我意識入面就係一係條女未比夠錢一係佢覺得我地衰鳩佢錢咁聽到咁我地條氣未唔撚順囉捉撚住佢話要計清楚最後計唔掂大家都比齊我就話將未夠果條數除翻開9分每人比乞衣咁比果百幾羊佢之後個fd同佢條女仲覺得好撚委屈要比多個百幾羊其實佢條女岩岩個餐黎錯左張單又冇改到佢個餐計貴左200幾羊又唔撚出聲扮唔知我地更加唔撚知佢食乜啦應該要比得最撚多就係佢啦仲扮乜撚委屈之後大家分開名自翻去咁翻到去又當咩事都冇發生過啦就開始劈酒咁就話說佢條女好唔飲得既飲左兩三杯就訓撚左係度之後我地繼續玩玩到四點幾我地大部份人都醉到啤啤夫得翻我女朋友一個男仔同埋一個最後未提起過四個其中之一個既女仔3個人咁我就嘔到仆街就訓死左訓醒就第二朝喇咁呢去食野果陣就開始聽到對情侶果條女就單單打打我地暗示我地5條女有人手腳唔乾淨我就當然都唔比面佢屌翻佢啦咁屌翻佢佢都冇出聲既之後對情侶就走先既因為佢地去得5日我地去10日佢地翻到香港之後條仔就打比我喇喎我都心知不妙估到有野發生點知真係有就係飲酒果晚佢條女見到我條女係佢條仔個錢包度攞左啲野但見唔到攞走啲乜唔知唔見左啲乜又冇唔見特別既錢咁我就緊係覺得佢條女醉撚左啦點知佢話佢條女話扮醉其實好清醒見到我條女係佢銀包攞野但係又見唔到攞乜野真好笑咁佢又解釋話當時燈光暗果啲咁我就問佢條女當時點解唔即刻上前阻止佢話佢條女話因為當時太眼訓喎我即刻啞撚左證據又冇唔見乜又講唔出妳屈鳩我條女偷妳野妳都編得完美啲呀都唔撚合乎邏輯狗都唔撚信啦係過幾日之後第四個女仔先講比我地聽原來4000羊少女同埋fd條女好唔妥我女朋友同我地幾個又唔滿我地行程又盛咁講到我地攞撚住之槍逼佢行咁撚樣屌佢老母我地幾個不知玩得幾撚開心乜撚都應分幫埋佢地做咁加上果幾日其實都發生左啲其他事不過講埋就太長篇喇不過我只係覺得欲加之罪何患無辭你係有心委鳩我地啲人講乜撚都得不過今次令我明白去旅行唔好太大班人去幾個人係玩得最開心太多人就太多唔同意見小弟講到1999咁大家睇唔明唔好屌得咁大力我同老婆結婚十年有兩個仔都有PDSD未有小朋友之前我地好恩愛偶然會吵架但係我都會氹返佢以從有左第一個小朋友之後開始多左嘈交,我當時辭咗職做網上買賣會獨自帶小朋友去玩比多咗時間佢休息所以都仲頂得住但係後期生咗第二個之後太大必須照顧一個佢就開始嚟了做任何一件事佢都可以雞蛋裏挑骨頭總比到說話你聽
落去買紙巾,貴咗兩蚊又喺度單打有時要出去交收陪唔到小朋友去公園出門口又會整句爸爸又唔得閒陪你去公園叫左佢兩個小朋友都報上午或下午返學方便接送,結果佢話可以多d陪伴,然後佢幫佢地報興報班叫我接送今日又有一單野令我無奈至極我因為電話冇電叫佢用查下幾時有巴士佢話已經有車結果送車尾要等30分鐘過咗半條馬路注意好短嘅馬路。我就話不如坐小巴啦兩個小朋友等到咁耐巴士到時又百厭佢立即串我下次諗快d啦(我無出聲)跟住差唔多到小巴站佢就話行都行左半個鐘小巴返到屋企我指一指個鐘只係過左十五分鐘你頭先又話過左半個鐘係咪你個鐘壞左串返佢之後成個世界清新哂但係已經無左之前恩愛ge感覺而家日日在受罪小朋友雖然頑皮但係都有好多優點我真係唔想佢哋係一個單親的環境之下長大大家可唔可以教下我點樣同佢相處真係要佢串我一句我串
返佢
一句
入到黎,秒上一頁
我讀你篇文讀到好似rap緊咁
又長又噚氣 讀到斷氣岩岩call左白車去醫院今次仆街喇而家係白車到打緊呢個回覆都覺得你幾撚勁完全唔撚洗隔行用標點都仲可以打到成篇文真係抵你咁成功
唔知點解 我未睇 就覺得佢老婆o岩
TLDR 淨係知你一定係垃圾Beta男以女人為中心以取悅女人為目標嘅廢男人
有冇人會睇
時事台 突發
Sorry,一個字都冇睇然後一直拉到底再比👎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞