Garena台服League of Legends正式成為歷史

1001 回覆
765 Like 10 Dislike
人地一早講咗
有無絲打一齊玩aram
入唔返riot account
上你屋企幫你睇睇
條link應該work㗎喎 我就是成功的例子
係咪手機都可以入東南亞服捉棋?
係咪啲skin同英會冇晒?
我開到了 但佢話我riot ac有其他server data
是咪要另外開一個ac先可以transfer到
直接開新riot ac就唔洗煩
垃圾garena 真係汁柒左佢啦
最好放埋隻POE 出嚟
咁成個垃圾程式都del 得
依家riot玩得未
正常會係返晒度既. 如果唔係都唔使做data / account transfer啦
我冇晒嘅
同手機LOL一樣 頭幾日應該會爆ping
riot account 定係garena account 先?
riot account 太耐冇用嘅話 佢會要你activate返
garena account 就忘記密碼吧啦
[無法安裝一個必要的檔案 ]解決方法 對桌面League of Legends按右鍵-->內容-->開啟檔案位置-->在RIOT GAMES裡面找到League of Legends-->右鍵使用系統管理員開啟LeagueClient
係咩, 可能係第一日上, d野未update晒 我未login過,今晚試下, 好驚
都係唔WORK
有冇熄咗個riot client先?
啱啱打咗一鋪,無啦啦全部人斷線連番入去之後變咗9ping勁撚順
我都係咁
我上面都有講呢個情況
佢會畀你揀要台服嘅data定要其他server嘅data,二揀一,跟住過去東南亞重新發展
我就選擇再申請多個riot ac算啦
Data transfer全部fail哂 Garena玩野?
仆街rito,逼住要開個新ac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞