Garena台服League of Legends正式成為歷史

1001 回覆
765 Like 10 Dislike
想問下唔同地區ser 都係咪可以share同一個ac
即係如果我想打美服係咪可以用台服嘅所有野 唔洗重新由0開始
邊有咁好死 要跟ac地區
想係北美同香港啲朋友打機多
有無人知點解決dl唔到 係咁彈呢句

無法安裝一個必要的檔案
太高Ping 搞唔掂
係咪要删game重裝
全香港100 ping 可以正式收皮啦
有冇人知garena更新個25%係咩事
更一次新卡三個字
我連日服六十ping
連南亞要七十五ping
繼續玩番日服好過
搬緊帳號資料 全世界都爆炸
應該要比多幾日時間佢fix
點算係咪比佢永久ban既ac開唔返
玩韓服40
絲打你係咪裝漏嘢
就咁login完就正常開到然後自己down
連網都開唔到
其實應該係有得轉嘅?
因為我之前都有申請過riot account 玩美服
我啱啱link台服garena ac 去呢個riot ac到果時,佢話我呢個riot ac有喺其他區玩過
咁佢就有得畀我揀
1. 將台服資料覆蓋riot美服嘅資料,然後喺東南亞ser玩
2.調返轉:留返低riot美服嘅資料,台服資料bye bye,喺東南亞ser玩

咁我諗咗陣,就決定另外再開多個riot ac,唔link佢埋去舊果個到

咁但係,如果上面位巴打真係好想將佢美服嘅資料過去東南亞server,咁佢可以搵人畀個台服唔要嘅小號佢,用佢嚟幫手轉過去?
(其實可能都唔洗咁複雜嘅…就算冇今次garena 轉資料去東南亞,本身riot 係咪都有提供轉區嘅方法?)
冇玩5年
Same
其他地區ac本來被ban
轉移台服ac 的時候用同一個ID 攬炒ed
可以Mac down riot client 用台服ac玩?
咁高ping?
好似有得比錢轉
轉完friend list 無哂friend
小妹電腦白癡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞