Garena台服League of Legends正式成為歷史

1001 回覆
765 Like 10 Dislike
仲down緊個game,係咪台服定咩服都要down?
我重新開過一個ac算,反正都淨係玩戰棋
Riot client setting 係中文啊,但一開game既client就變返日文
+1中伏
遲多排就可以轉,雖則唔知幾時
佢話「此轉移服務僅限移入,好讓新伺服器的玩家數有時間可以穩定下來」
清知唔知邊到有得send ticket
大家開始玩未
成90-100PING 打條撚
東南亞服都90-100 PING??? 痴撚線?
燒蛋嗰個真係幾抵
二百幾港紙有成二百幾個Skin
仲要全部自選375
已經有mac版
風扇download macfancontrol長開全速
根本係賺夠唔係收皮
其他ser個mac client行左成十年
ser同ser之間全部加錢可以互通
client又行得快又少制要禁
reboot完入game又爽
Garena采你有味
話之你幾緊火
你入得game就要經佢個廢鳩龜速client
荒島server同全世界脫軌無得過skin
仲話要寫個Mac client簡直天方夜譚
skin錢全部都要lam晒
總之用最少人手maintain
真係遊戲界渣滓黎
riot出mac版果時特登問佢幾時出 佢話會研究
去到執都未撚整
Lag撚到好似打緊美服咁,簡直係訓練預判…再係咁真係棄game dllm
有冇人知啲個人畫面/熱鍵嗰啲設定有冇轉到?
佢話有得第個地方riot ac轉去sea 1 BE就得
但睇reddit好似都未有人開到個功能
難得解返哂造型,
好心官方儘快公佈究竟香港玩家要買邊種儲值卡啦!
根本無理由剩係得信用卡一個選擇! 有錢都唔賺?
唔係每個人都鍾意用信用卡買嘢。
有鍾意嘅造型,先有動力玩!
thanks!
係MacBook 玩左成晚 戰棋。開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞