[Danke Ginter, Danke Bender] 多蒙特吹水及比賽即討區 (12)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Zagadou又左閘了

睇完個陣完全唔覺贏到

球彩台班9up佬話睇完個陣覺得我多買得過喎

中間少左個進攻中場,好似斷開左咁
定還是放波俾3個跑狗走
Gotze連後備都無,半場想變都唔知佢可以點變

Borussia Dortmund‏已認證帳戶 @BVB 53分53 分鐘前
更多
🤕 @MarioGoetze (Rückenbeschwerden, individuelle Belastungssteuerung nach 5 Monaten Pause) steht heute noch nicht im Kader. #bvbfcb

背痛

鐘仔係咪盲撚左
輸少當贏
Zagadou又左閘了

睇完個陣完全唔覺贏到

球彩台班9up佬話睇完個陣覺得我多買得過喎

中間少左個進攻中場,好似斷開左咁
定還是放波俾3個跑狗走
Gotze連後備都無,半場想變都唔知佢可以點變

應該當11m係進攻中場?

始終差d啦
湯馬士梅拿

佢係咪握手握傷咗
點解變左Rudy換旗
dllm mytv真係好撚廢
轉咗3個browser搞咗一大輪都睇唔到

開電視啦

開電視啦

會嘈醒屋企人
巴塞丹
丹爺真心勁
屌你auba快到
沙軒
又要用睇片
丹爺真心勁

一億喎

球會應該想同摩納哥鬥儲妖人賺錢
8M 過一年變左100M
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞