[Danke Ginter, Danke Bender] 多蒙特吹水及比賽即討區 (12)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
巴查踢左閘啦不如,唔想睇Durm
巴查踢左閘啦不如,唔想睇Durm

343有冇得諗
其實 札加度 點? 佢ok 唔ok?

閘位真係麻麻 中堅位應該唔錯

但中聖夠人 我見佢好似成日都上得好前

但中聖夠人 我見佢好似成日都上得好前

中堅黎講技術OK,但咁既身型唔識下下食身位防守
無進攻中場
Zagadou又左閘了
Zagadou又左閘了

睇完個陣完全唔覺贏到
Zagadou又左閘了

睇完個陣完全唔覺贏到

球彩台班9up佬話睇完個陣覺得我多買得過喎
點人數
點人數

少蒲頭嘅點唔點得
今年邊個唔生性我就轉邊個做名 希望佢百屌成材

做咩咁想講咩啫 做吉祥物唔好咩

做咩咁想改名啫 做吉祥物唔好咩

Zagadou又左閘了

睇完個陣完全唔覺贏到

中間少左個進攻中場,好似斷開左咁
定還是放波俾3個跑狗走
Gotze連後備都無,半場想變都唔知佢可以點變

做咩咁想改名啫 做吉祥物唔好咩

不過真心希望我多假杜可以早日成材 解閘位老化問題
我估2:1
Zagadou又左閘了

睇完個陣完全唔覺贏到

定還是放波俾3個跑狗走

Borussia Dortmund‏已認證帳戶 @BVB 53分53 分鐘前
更多
🤕 @MarioGoetze (Rückenbeschwerden, individuelle Belastungssteuerung nach 5 Monaten Pause) steht heute noch nicht im Kader. #bvbfcb

背痛
Zagadou又左閘了

睇完個陣完全唔覺贏到

定還是放波俾3個跑狗走

應該當11m係進攻中場?
咁多新仔
岩岩訓醒 好似趕得切
湯馬士梅拿
屌鍾仔當咗光頭佬係哥迪奧拿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞