[Danke Ginter, Danke Bender] 多蒙特吹水及比賽即討區 (12)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
高普

女同事無睇開波
佢話高普最型

高daddy 好掛住佢
Btw其實我好憎利物浦 真係睇高普咋 著住佢件波衫扮咗日利撚 好彩童裝400好平
全日覺得最高質嘅球員係占士米拿
真係old ginger,犀利

多仔幾時會有第2個daddy
Between 巴打同我一樣買童裝

上年有冇去深圳睇多對鏝?
靜可能係因為呢排冇乜波姐
我都冇入gp
唔怪得好似冇乜見過你個名 唔好做cd rom 得閒上下水啦巴打

上年唔記得撞左咩無去 今次係唔請得假
身邊無fd睇德國波 其實mon左post好耐 高登mon到而家
以後會上下水架啦

啱啱記得你個名就改左
上年都幾好氣氛 半場大合唱海闊天空
不過冇去捕酒店 有啲後悔
高普

女同事無睇開波
佢話高普最型

高daddy 好掛住佢
Btw其實我好憎利物浦 真係睇高普咋 著住佢件波衫扮咗日利撚 好彩童裝400好平

所有紅衫球隊我都唔太喜歡
心裡面其實好想水晶宮贏
巴打坐邊

你淨睇開德國波?
我坐west stand高層
我都係有人請我先睇
不過利物浦同李城我都想睇嘅
Btw我唔係巴

英超 西甲都睇
紅衫例如獌 猁 阿妓呢啲都唔鍾意
拜就更加唔洗講
Between原來連登真係有絲打
題外話:香港多唔多女鍾意我

莫薯巴
你上面有個

我都冇入gp
唔怪得好似冇乜見過你個名 唔好做cd rom 得閒上下水啦巴打

身邊無fd睇德國波 其實mon左post好耐 高登mon到而家
以後會上下水架啦

啱啱記得你個名就改左

年尾可能有機會去旅行 諗住第一次去多蒙特
一定會捕係球場攔球星影相
下年可唔可以唔係番大陸係黎香港 雖然我知這些機會

莫薯巴
你上面有個

屌 一日未開季都未洗改住
btw 相對利點解咁多女fans
高普

女同事無睇開波
佢話高普最型

高daddy 好掛住佢

多仔幾時會有第2個daddy
Between 巴打同我一樣買童裝

多仔唔會有第二個daddy
其實我本來諗住買Alonso件t,屌,排到冇哂 我又唔想買謝拉特 咪買波衫,是但
同埋我唔係巴

自爆左買童裝tim

莫薯巴
你上面有個

明明我地咁多靚仔
背肌同萊斯
以前仲有25隊長

有免費飛但唔係利物浦fans
真係為左睇高普而去

我都係免費飛喎巴打
Now續約送
好好氣氛 巴打坐邊

本身係坐西邊最上排
但放工遲左去到懶得上去
傻鳩咁企係門口果邊依住欄杆睇咋
好似仲近
爸打你行出行入見到有個傻鳩企係到應該就係我
氣氛勁好呀 好似利記主場咁
如果唔係要番工 真係想搏下等有無機會同高普影相

我坐東邊頂
見到有好多人企左喺度 可能同巴打擦身而過
覺得水晶宮好慘 冇乜人理
其實係咪要去酒店捕佢地先會影到相

水晶宮勁慘 上半場明明踢得唔錯都比人boo 有個黑人超勁 無留意咩number

如果多仔黎我諗我應該會捕係酒店
好想親自睇佢地對ac milan

Btw 呢個post靜左好多 你地係咪開左tg 之後少左上黎 對我呢d cd rom黎講好sad

我都冇入gp

放心喎,tg都冇乜人出聲

冇波踢又冇轉會姐

莫薯巴
你上面有個

以前有托利斯

我諗如果今場我有得去睇利 我應該會著托利斯
車仔個件

我都冇入gp

以後會上下水架啦

啱啱記得你個名就改左

去睇公開訓練啦

你兩個個名似到
仲以為你唔記得轉acc

我都冇入gp

以後會上下水架啦

啱啱記得你個名就改左

去睇公開訓練啦

你兩個個名似到
仲以為你唔記得轉acc

等我再改 諗下先

莫薯巴
你上面有個

明明我地咁多靚仔
背肌同萊斯
以前仲有25隊長

今日見到有個女人著我萊
德國野冇人理好正常

冇奶油架 德國拎完世界盃應該會多人留意下德甲架

莫薯巴
你上面有個

明明我地咁多靚仔
背肌同萊斯
以前仲有25隊長

今日見到有個女人著我萊
德國野冇人理好正常

冇奶油架 德國拎完世界盃應該會多人留意下德甲架

留意曬拜仁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞