(WW3未打已結束) 美成功開發雷射武器 光速射擊比子彈更準

170 回覆
108 Like 3 Dislike
痴線
又平,又快,又準,又冇聲冇影,又唔洗多人去管理
宇宙用戰機唔好,用咩高達

人型用途多好多,唔止得個打字
建設同探索呢種要求爬高爬低嘅工作用人型會快手好多
你諗下太空站對接嗰陣要用噴嘴噴嚟噴去噴成日先就到個位,有幾部高達用手推下就搞掂

或者如果係月球做地盤,不論安全定係效率,將地盤佬塞入高達度做地盤比起着住件死人太空衣做地盤邊個會好啲

鐵球都好過人型啦

一年戰爭鐵球擊墜過唔少渣古的

Prism Tank
研發成功唔用有春用呀

未必要攞出用已經收你皮

收左北韓皮先講野
美帝加油
話整高達其實係咪應該去讀一讀物理
宇宙用戰機唔好,用咩高達

人型用途多好多,唔止得個打字
建設同探索呢種要求爬高爬低嘅工作用人型會快手好多
你諗下太空站對接嗰陣要用噴嘴噴嚟噴去噴成日先就到個位,有幾部高達用手推下就搞掂

或者如果係月球做地盤,不論安全定係效率,將地盤佬塞入高達度做地盤比起着住件死人太空衣做地盤邊個會好啲

鐵球都好過人型啦

其實做太空基建工人, 人型操作比較方便
駕駛室一定要改用強化外骨架模式操控, 與身體同步先可靈活

不過無論做工人定打仗, Gundum 太大件, 變形金剛咁上下 Size 會實用 d
中國已經出咗pm2.5嚟防禦啦

中學雞放假
無撚計成班中學廢物
地球係圓的,支炮係船上當佢距離海平面十米,佢射程範圍一定細過戰斧,仲有戰斧可以直插,支炮係城市戰比野block曬,唔明點解係要揾佢同戰斧比

遲下放上衛星 無人操作
你話勁唔勁過戰斧

電磁炮先係打地面
但都係幾百公里
而戰斧可以有2000公里根本取代唔到
而激光同戰斧比個d都無基本常識
放上衛星打地面仲on9
你估睇高達阿
激光係防衛用途打下導彈飛機船仔車仔

條友仲以為自己好威識放上太空
依加激光有效射程當你100公里實際應該仲細
你太空咁遠射條毛

射爆人地啲衛星冇左 定位點射人呀

戰斧對地 人火斜體
地球係圓的,支炮係船上當佢距離海平面十米,佢射程範圍一定細過戰斧,仲有戰斧可以直插,支炮係城市戰比野block曬,唔明點解係要揾佢同戰斧比

遲下放上衛星 無人操作
你話勁唔勁過戰斧

電磁炮先係打地面
但都係幾百公里
而戰斧可以有2000公里根本取代唔到
而激光同戰斧比個d都無基本常識
放上衛星打地面仲on9
你估睇高達阿
激光係防衛用途打下導彈飛機船仔車仔

條友仲以為自己好威識放上太空
依加激光有效射程當你100公里實際應該仲細
你太空咁遠射條毛

射爆人地啲衛星冇左 定位點射人呀

戰斧對地你拎激光對太空比托柒?
當北面個國家仲自high緊第一隻航母
美帝已經領先到連車尾燈都望唔到

大陸佬以為自己係拓海,點知原來係阿樹黎

北方生番都無自知之明!
但又好小氣,自己得不到,你憂想得到!

中學雞放假
無撚計成班中學廢物

每次都見到班弱智講高達點勁點好
其實廢到求其一部四代~五代戰機已經可以屈死
飛彈一射腳就玩完
好心佢地睇高達都認真少少研究下人地個設定先
人地講到明ms可以稱霸係因為有米粒干擾飛彈定位功能,作者自己都知道ms係現實中只不過係大型戰靶

中學雞放假
無撚計成班中學廢物

飛彈一射腳就玩完
人地講到明ms可以稱霸係因為有米粒干擾飛彈定位功能,作者自己都知道ms係現實中只不過係大型戰靶

我糾正一下,其實就連直昇機都屈得死
如果遇上掛載穿甲彈既兵器,直頭要喊住走

中學雞放假
無撚計成班中學廢物

飛彈一射腳就玩完

在宇宙機動戰士可以用ambc機動屈死戰機 但係重力下就不行了

中學雞放假
無撚計成班中學廢物

飛彈一射腳就玩完

在宇宙機動戰士可以用ambac機動屈死戰機 但係重力下就不行了
支那霧霾屌打全世界啦

中學雞放假
無撚計成班中學廢物

飛彈一射腳就玩完

在宇宙機動戰士可以用ambac機動屈死戰機 但係重力下就不行了

宇宙洗鬼用戰機,又唔洗理空氣動力學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞