(WW3未打已結束) 美成功開發雷射武器 光速射擊比子彈更準

170 回覆
108 Like 3 Dislike

光凌坦克
宇宙用戰機唔好,用咩高達

人型用途多好多,唔止得個打字
建設同探索呢種要求爬高爬低嘅工作用人型會快手好多
你諗下太空站對接嗰陣要用噴嘴噴嚟噴去噴成日先就到個位,有幾部高達用手推下就搞掂

或者如果係月球做地盤,不論安全定係效率,將地盤佬塞入高達度做地盤比起着住件死人太空衣做地盤邊個會好啲
宇宙用戰機唔好,用咩高達

人型用途多好多,唔止得個打字
建設同探索呢種要求爬高爬低嘅工作用人型會快手好多
你諗下太空站對接嗰陣要用噴嘴噴嚟噴去噴成日先就到個位,有幾部高達用手推下就搞掂

或者如果係月球做地盤,不論安全定係效率,將地盤佬塞入高達度做地盤比起着住件死人太空衣做地盤邊個會好啲

我地要嘅只係一個強化外裝甲/骨架
激光割包皮 已經見識過佢既威力

好懷念紅警

10架光淩 玩拉打
10架天啟 都收皮

仲有雅典娜炮

我地要嘅只係一個強化外裝甲/骨架
高達咪又係Mobile suit
整細啲好似裝甲騎兵或者阿凡達嗰種都得啦
好出奇咩,早幾年已經有啦,不過未克服到天氣問題
而家解決埋,支那玩賓周算啦
無“蕉”一聲完全係敗筆
機動戰士 特種計劃
霧霾已經解除左你雷射武器
落金屬粉擋到啦
依家咩年代 要打WW3扔核彈會唔會快啲

利申:9up jj

似乎核武都係留返做最後一著
越來越覺得有部份飛機失事係由米國搞出黎

你唔好亂講

應該問返佢 依家咩年代,仲有核彈
個個大國都有,要威當然要用先進武器啦

應該問返佢 依家咩年代,仲用核彈
幾時有埋電磁炮

唔係已經有喇咩

好似真係有
https://youtu.be/-Jrg65e3t2g

依家講打仗喎…你估小朋友打交咩 仲同你留情?

(講威雷射炮又真係幾威嘅

依家講打仗喎…你估小朋友打交咩 仲同你留情?

(講威雷射炮又真係幾威嘅

至弊一用核彈就世界末日呢
有用美國一早用左啦
蘇聯同美國分別都想炸過中國(珍寶島事件/韓戰) 最尾都無用到
諾夫斯基粒子即係霧霾?
射落霧霾會唔會做成塵爆

係會影響準確度啫,大陸磚家之前都話未驚過,話美國有激光,中國有霧霾,未怕過美國佬

一枝戰斧一百萬美金,即係換激光可以射一百萬次………………

要用戰斧既地方點用激光呀ching

核武有污染,就算打贏左都冇得佔領

好懷念紅警

可惜沒有第4集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞