(WW3未打已結束) 美成功開發雷射武器 光速射擊比子彈更準

170 回覆
108 Like 3 Dislike
這個造價4,000萬美元的雷射系統,操作人員只有3人,不須任何彈藥,每次射擊的成本只有1美元。

咁可以收每個平民二美元試玩

話有新一集出咗十年都未出到

將軍2? 好似取消左開發...
出晒Demo之後可以突然終止開發...
香港起少條橋可能買幾多碌返黎

買400 枝番黎, 一個票站一枝
投票日見你唔係坐旅遊巴落車就開炮

離高達面世不遠矣

其實點解咁執著要人型機器人
明明其他型狀更方便戰斗/工作

浪漫
公布埋出黎即係已經係舊野

係囉 好耐之前已試講過
離高達面世不遠矣

整到人形機械人
實戰上係唔夠其他形好
但當中既技術係高好多
整到一架高達出黎震撼全球
無論係軍事專家定一般人
都一定蔡
驚嘆美國既強大

高達大部份既性能
建基於虛構既科學上
無高達尼姆合金同米諾夫斯基粒子
高達只係一個笑話
睇唔出可以有幾震撼

你真係不該出世的人
離高達面世不遠矣

親切感/優越感

我9up咋
當北面個國家仲自high緊第一隻航母
美帝已經領先到連車尾燈都望唔到

大陸佬以為自己係拓海,點知原來係阿樹黎
離高達面世不遠矣

親切感/優越感

我9up咋

英雄主義,疊馬!
裝塊鏡咪得囉
地球係圓的,支炮係船上當佢距離海平面十米,佢射程範圍一定細過戰斧,仲有戰斧可以直插,支炮係城市戰比野block曬,唔明點解係要揾佢同戰斧比
當北面個國家仲自high緊第一隻航母
美帝已經領先到連車尾燈都望唔到

大陸佬以為自己係拓海,點知原來係阿樹黎

支那人唔知道
其實航母無乜好威,航母要係成個戰鬥群一齊先威
就咁航母有乜威?二戰日本都有幾個啦
移動機場炸嘛,講真美國全國都有基地,有無航母都無所謂
地球係圓的,支炮係船上當佢距離海平面十米,佢射程範圍一定細過戰斧,仲有戰斧可以直插,支炮係城市戰比野block曬,唔明點解係要揾佢同戰斧比

遲下放上衛星 無人操作
你話勁唔勁過戰斧

幾時可以佈置係月球度

遲下放上衛星 無人操作
你話勁唔勁過戰斧

電磁炮先係打地面
但都係幾百公里
而戰斧可以有2000公里根本取代唔到
而激光同戰斧比個d都無基本常識
放上衛星打地面仲on9
你估睇高達阿
激光係防衛用途打下導彈飛機船仔車仔

條友仲以為自己好威識放上太空
依加激光有效射程當你100公里實際應該仲細
你太空咁遠射條毛
幾時有埋電磁炮

唔係已經有喇咩

咪係神早有啦,見到標題唔覺有咩勁
香港起少條橋可能買幾多碌返黎

買400 枝番黎, 一個票站一枝
投票日見你唔係坐旅遊巴落車就開炮

美國整埋高達出嚟,條橋都未起好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞