娛樂台許軼(Rejena Simkhada Collar Day)討論區5

1001 回覆
111 Like 77 Dislike
肥妹好正
ATENU704@31 (荃灣西站)

AVBWU626@46X (美孚轉車站)

於某間「伯耶公」分店見到嘅視像廣告(無聲)

想攬攬
VIUTV播嘅KFC廣告已經係COLLAR VER
部分「伯耶公」分店嘅餐牌顯示熒幕,都有播呢段廣告,
只係無聲音播出。(#178 回覆嘅 GIF)
師兄吃了雞未
仲未有 COLLAR 之前,已經光顧「伯耶公」食下午茶餐。
樂家月曆係咪就咁dm ig 就得
如果你係個list到 直接ig dm佢話你中咗 等佢覆
好似x 呢個肥妹
收到月曆了
牙軼6張相都好靚
xxxxxxxxxxxxxx

想牙Day養我
排隊養牙日條隊尾去到邊?
由中環排到尼泊爾
要改標題喇

養豬合作社
珠圓玉潤
想養dayB
攬住一定好舒服
感謝貼於巴士車身上嘅 Day Day杏仁糖廣告,
無論路途有幾長,均能夠安心、安全載運乘客至目的地!
E6M84@31M (葵芳站總站)

V6X77@69M (葵芳站總站)

ATENU1696@278X (荃灣如心廣場總站)

E6M102@269M (祖堯邨總站)

雲老闆設計嘅年曆卡

原來西城喺298開新店,又可以去拎

🫧全早已回來 只要回來🫧

相信大家都loop咗好多次《The Bright Side》✨
唔知大家最鍾意邊句歌詞呢?
藉住COLLAR出道一周年及新歌發佈
DFC特別請到雲老闆親自為大家製作2023年曆卡🤍
等牙軼照亮大家今年嘅每一軼☀️
希望大家繼續支持許軼支持COLLAR🔥

如有任何問題,歡迎dm @dayhkfc_cs 查詢

【應援物】
The Bright Side 2023 A5年曆卡

年曆卡製作:Cloud
文案:雪豹

⭐️圖片只供參考⭐️

【派發詳情】
日期:2月4日(六) - 全部派發完畢
時間:以應援店營業或個別派發時間為準
地點:下列應援店

【應援店】

🤍應援物數量有限,每人限取一份
🤍應援物派完即止,一切實質數量以各應援店為準
🤍大家攞應援物嘅時候記得要有禮貌地向店員詢問同埋講唔該呀🤍
🤍疫情之下大家都唔容易,有能力嘅話都可以支持下啲良心小店💛
🤍大家記得戴好口罩,保持社交距離,攞完就盡快散開,避免人群聚集
大家好
Day b已經去咗外國拍綜藝
三星期後先返中國香港特別行政區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞