娛樂台許軼(Rejena Simkhada Collar Day)討論區5

1001 回覆
111 Like 77 Dislike
許失

好大負擔
襯返佢白卡
cls
佢條仔爽啦
係 成日都抖唔到氣
我幫佢托住
新相無人cap?????
唯區已死

期待摩天輪
心0:
最近留意到大家有啲唔開心因為呢排我哋好少演出 本身呢係有演出的 不過因為某啲原因有改動 絕對唔係因為就唔到個期 只能夠講我哋真係非常黑仔 真係好抱歉🥲其實都好心痛見到你哋等咗好耐🥹多謝你哋嘅體諒,就算我哋幾唔好彩得返幾多觀眾都好 都會繼續堅持 希望又會好快見💕
我係幾爽架
Viu要佢哋做全職廣告從業員 係難啲就個期
許日好正
絕對唔係因為就唔到個期
廣告冇問題既 可以8個一齊拍
Set得咁貴人地點揀
唔想見到達達 360 同餃

🍔生「軼」大食會😋企劃集資🍔

Tier 5壓軸上線🔥
DayHKFC好榮幸同 @yet_daily 聯乘推出MyLittleDay公仔連生日限定配件套裝😳
Night只要參與集資$2,000或以上即可得到:
MyLittleDay公仔連生日限定配件套裝 及 Tier 4回禮 各一

🔥MyLittleDay公仔已受許軼本人認證及監修公仔細節,連牙軼都勁鍾意!絕對值得收藏🩵
🔥@yet_daily 以往推出嘅公仔都好傳神又可愛,特別鳴謝佢願意同我哋合作🤍

公仔尺寸:10cm(高)

想為生「軼」大食會企劃出一分力/想得到回禮嘅Night記得截止前入google form參與集資喇🤍

MyLittleDay設計: @yet_daily
公仔監修:許軼本人
Visual設計:芝士、雲
文案:雪豹

🌙生日應援項目🌙
🍔主題巴士兩個月
🍔大型戶外廣告A
🍔周圍都係廣告B
🍔大型戶外廣告C
(期望計畫,以最後集資金額為準)
🍔神秘車車
(期望計畫,以最後集資金額為準)

‼️集資目標: 420k‼️
(成品將因應集資金額而作出調整)

集資期由即日起至4月20日 23:59 止。
歡迎各位Night於截止前作複數匯款🔥

⚠️請確保每次所提供之資料完全相同,如需更改FC將每次收取$64以作行政費用⚠️

所有行政費用將不會列入累積集資金額並會作為FC資金供日後應援使用

🤍集資回禮🤍

為咗答謝各位參與嘅night,我地嘅回禮包陣容非常豐富😋
(聽聞全部都係FC獨家私照呢)

詳情如下:
Tier 1: $100 菲林書籤+手帶
Tier 2: $300 以上 + iRing
Tier 3: $500 以上 + 餐具 + 立牌
Tier 4: $800 以上 + 摩天輪
👉🏻Tier 5: $2000 以上 + 10cm公仔+生日主題限定配件套裝👈🏻
白卡妹
好想奶埋去
🎵嘟一嘟,Day B 遊~
🎶到處走,快樂透~

生日集資T5公仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞