娛樂台許軼(Rejena Simkhada Collar Day)討論區5

1001 回覆
111 Like 77 Dislike
日日掛住軼軼
Hello 各位COLLAR嘅Fans😚
收到AM Team 線報
29/6 COLLAR將會前往日本🇯🇵
拍攝新歌MV同埋團綜!!

時間為0600
地點係機場1號客運大樓✈️
如果想送機嘅朋友仔
可以喺6am到機場支持下佢地✨

屆時會有拍攝,有幾點需要大家注意~
- 請保持安靜
- 在場Fans有機會出鏡
- 切勿奔跑
- 聆聽在場工作人員指示
- 帶上你嘅應援物,例如手牌等等
- 切勿帶任何物品送畀COLLAR,以免影響Check-in,延誤行程

(基於工作原因Gao、Sumling已經先行出發,但餃子同雞湯都可以一齊去機場支持下其他成員🤤✨)
pin #804
有新消息
yxyx 好大
呢條女咩名

SUNPLAY 防曬產品車身廣告 (九巴版,攝於 2023-6-25)
ATENU95@42 (ADL Enviro500 MMC 12m 首代車身) (荔景山路近清麗商場)
(註:圖片經裁剪—因為翻看圖片時,發現巴士後方被攝入一位赤膊跑步男子。)

ATENU1099@904 (ADL Enviro500 MMC 12m Facelift) (荔枝角巴士總站)

ATENU426@2A (ADL Enviro500 MMC 12m 首代車身) (美孚轉車站)
(註:我唔可以怪果位乘客阻住構圖—
因為佢係不良於行嘅殘疾乘客,正緩慢地橫過路面,步向所屬路線巴士月台乘搭巴士。)

AVBWU523@234A (Volvo B9TL 12m 配 Wright Gemini 2 車身) (荃灣西站)

上記第1張相之Wallpaper版本:

Day&某人 gif
打鐵要趁熱:某日下午於尖沙咀碼頭,突然多咗廣告巴士…
AVBWU59@7 (Volvo B9TL 12m 配 Wright Gemini 2 車身,以下皆同)

AVBWU240@12

AVBWU437@1

ATENU1595@1A (ADL Enviro500 MMC Facelift)
(慶祝許軼[Day@COLLAR]21歲生日慶援全車身廣告)

上記部分相片之 Wallpaper 版本:
掀兩下。
終於去咗尖沙咀影DAY巴
SUNPLAY 防曬用品—巴士車身廣告比較
在荃灣(如心廣場)巴士總站,目擊到城巴6401@930X 有呢款城巴版廣告:
(ADL Enviro500 MMC 12.8m Facelift)

與九巴版同類型車身廣告比較(下圖),人像比例稍為縮細咗。
係日本見到個待應㗎妹好似呀地

佢仲要問我last order未
聽日去唔去接機?
2點半成田機場
屌 想去
日本唔多人接機
去嘅應該可以近距離見到5個
無人backup 琴日機場靚相?
唔恐怖嘅《恐怖醫學》(或者《健康原因講多D》),好似介紹過類似嘅乳酸奶產品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞