[AROHA] ASTRO 討論區(73) - 聽見玻璃心碎的聲音

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
但係都要顧住自己, 之後仲有好多場要跳
唔俾其他狂蜂浪蝶埋身
今舖真係食草
唔係有16場簽售咩?
無奶油咁少

不過,佢之前出周邊出到癲
真心冇錢再貨
佢可唔可以開放返fan club member申請呀
我好想參加活動

日本個fan club 除咗上次抽到拼盤飛
真係形同虛設
岩岩終於可以坐低聽花生磚啦

最好聽係madness 同 產b solo 嘅wish
全隻磚都好好聽

支持Island!!
原來都香港第二名
https://twitter.com/mmmmddana/status/1611285996510773248?s=20&t=c88e_M9UISOH3_-d4HE-ug

產b做咩呀
說好的寵粉人設 (記得fans) 唔見咗
人地韓國人就用英文讚人韓文好
體諒下,一見囉哈講英文心已慌
可能係prime 上,套劇真係冇乜人討論
3、4劇情好啲啦,唔係成晚聽女主尖叫
約翰又話好勁,但…
第四集打戲好睇
明明宣傳都算幾多 如果係上平時啲電視台播一定會好好多
我去韓國嗰排都間唔中就見到Island啲宣傳廣告喺啲人流算幾多嘅大廈有大mon廣告 又有巴士廣告
宣傳多,但本身冇乜人買咗呢個平台
唔係阿優我都唔買啦
對歐美國家嚟講,island呢類劇佢哋本身都出好多
同埋第一二集為咗show特效,花太多編幅係惡魔追殺女主
搞到女主傻白甜咁,好趕客
如果女主係救世主,你要話畀人聽佢有乜特別先得㗎
真 我都覺得除咗係追套劇嘅演員啲fans之外 都唔會有人無端端課金去睇套劇
可能喺Netflix上都好少少
TROT好正
要等到2月睇下開唔開6期啦

又寫真又SG, 仲有一堆代言同週邊, 哪有錢
係, 佢個樣勁驚
唔關事呀, 韓國係tving播, 海外先係prime video
所以韓國嘅宣傳同海外嘅係無關㗎
正常呀, 我都係諗住佢播晒6集先試用7日一次過追返晒
睇island睇到好鬼驚
打冷震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞