[AROHA] ASTRO 討論區(73) - 聽見玻璃心碎的聲音

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
各位aroha 巴絲,好耐冇上嚟,祝大家新年快樂
我頭先先見到關於佢哋續約嘅消息,估唔到車銀優續約,感覺矛盾,
但又好開心,咁樣好似代表佢哋成團感情真係好好。
啲人成日話韓國團體會扮friend,我又覺得ASTRO 之間算係幾真,
雖然Rocky掛住拍拖,都想佢一齊行落去,始終六個先似ASTRO
彬叔阻我睇叱咤
長巴 好耐無見, 新年快樂
希望新一年大家都可以喺呢度見證到六膠繼續一齊走落去
P絲新年快樂
新一年大家努力追星
眼瞓巴新快
阿石扭多兩日計會歸隊掛
六膠世一
長期巴新年快樂
團魂係真的
我都希望可以見到六膠一齊行落去
係咪玩花生,要講英文
肯定勁尷
長期巴
雖然唔想佢地續廢社
但講真佢地都唔係三歲細路啦 自己識選擇
牙俊入咗伍之後都主力solo/小分隊發展
會員禮又延到2月23
但佢地啲互動真係無得呃
不過有人要好似藍絲咁扮睇唔到 扮見唔到都無計
睇下班負皮玻璃心傷心到依家都仲未得閒入嚟負皮
不過講真續約又點
都係兩至三年續一次又會到續約期
到時可能唔續解散呢
又可以聽啲BB叫佢地三春
嘻嘻
細number po時期 我有成日入黎架
只係後來越來越少 呢個po推得好快
瀡滑梯🛝呢度真係好膠
阿扣好得意
最後嗰張阿俊好似湊B咁
唔好好似MJ log咁,係心口跌咗鈕扣出嚟就得啦
阿優E log
分貝拍攝花絮
https://youtu.be/LREhGyJ-SaI
2023年仲見到啲咁嘅濕鳩廣告真係想笑
廢社:要出post表示自己做咗嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞