[AROHA] ASTRO 討論區(73) - 聽見玻璃心碎的聲音

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
係唔係自己買
唔駛揾代購都得架?
你可以上GM睇睇有無得賣?
咁搞笑嘅, 下面條tweet話豉油廣告活動無同佢地夾過喎
Gmarket有得買呀
Thank you
Gmarket 有呀,不過我見代購平啲
唔係掛
廢社同啲廣告商成日都溝通出問題
廢社新年第一炮 倒米
廣告商回應
https://www.instagram.com/p/Cm8tdu5hqH6/
廣告商點回應?
大家好,這裡是三和食品。

Samhwa Food 幾個月來一直在為新年活動做準備,並製作了真人大小的攤位。 該機構和真人大小的活動本身進行了討論,但該機構提出了有關展示標準和真人大小徽標位置的問題。 因此,總公司立即反映了對真人大小標誌位置的意見,將其全部丟棄,並開始製作新標誌。 但是,我們通知您,儘管我們收到了有關演示標準的單方面取消活動的通知,但總公司不能再推遲已準備好的活動。

稍後我們將通過具體聲明更詳細地說明情況。 對於給消費者造成的困惑,我們深表歉意。
即係點呀? 廣告商明知有問題仍然要照推個活動?

牙仆歲月不饒人

咩呀, 而家個樣仲後生過嗰時喎
依加靚仔好多wor
三哈最尾兩張之外
其他都唔錯
要轉做文彬飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞