覺唔覺頭髮對男人嚟講真係好緊要

335 回覆
1269 Like 44 Dislike
我未用過所謂市面上嘅個啲電動按摩
我自己覺得電動可以控制好有限,同埋冇咁全面,計最就手同方便一定係手指,你可以直接feel到用緊幾多力去按同埋可以局部針對邊隻手指出多啲力
你講手指甲污糟呢啲可能,我覺得連個人衛生,剪指甲呢啲都唔肯做,就更加唔好話保養好頭髮
btw一個人懶可以有好多藉口,就算你送部機都可以唔肯去用
公道講句 港女咪一樣 根本係東亞種就係咁
北佬樣就眼大鼻高啦
其實市面上都有好多天然嘅產品去幫助雄禿
都係個句,你又冇錢殖,又唔肯食藥,食左又驚冇性慾
係咩方法都要做
我呢方法只係呼籲保養好頭髮
至少我自己用呢個方法,我係未雄禿
梳頭髮都冇咩頭髮係把梳到
至於你話植髮同食藥,唔係個個有錢or肯去做
係眼前就有一個唔駛錢只需要每日花多少少時間做
百利而無一害,點解唔做下
廢鳩機率好低喎,睇下報告先唔好人云亦云
型左好撚多
其實點解咁多人晒錢食藥值髮
都唔買個靚假髮
人地話係基因問題你就話用呢個方法未雄禿
純粹分享
因為見過好多人太沉迷洗頭髮嘅方法
又買生髮洗頭水
全部都係無咩用
你睇吓後腦嘅頭髮就明
就算你日日唔洗頭
後腦既頭髮
唔甩就係唔甩

香港人接近全球最乾淨
全世界無咩邊個地方既人會日日沖涼
真係唔洗太擔心洗頭既方法
就算係香港女人
都未必日日洗頭
有幾何見到女人甩頭髮

大家如果有甩髮既問題
應該盡早睇醫生

純粹過來人分享
當然 保養自己既頭髮當然係好事
我無惡意
因為植完髮
d 頭髮係真既頭髮
識自己生長

假髮就係假髮

而且植髮其實好撚平好撚平
平過你玩假髮
又唔洗日日換
同一個人來的嗎
冇嘢嗰啲唔出聲啫?
利申:冇影響
我聽醫生講
有百分之二既人會有機會減低性能力
如果有呢個情況既話
停藥之後幾個月內就會回復正常

你信啲三姑六婆定信醫生
可以自己判斷
咁你唔好彩

有問題既話只可以停藥
我自己覺得我以前洗頭真係洗得好hea亂卒咁就過水
我見身邊好多男仔都係沖涼勁快
趁未有雄禿,留意下點樣保養都好
人哋女仔唔少都日日洗頭都打理,人哋長頭髮保養個頭用嘅時間仲多過仔,淨係梳順個頭都好麻煩
我自己都用左呢個方法keep左2,3年
明顯feel到啲頭髮係硬正左,冇咁容易甩

至於話本身已經雄禿緊,可能頭髮毛囊已經死左,植髮已經最有效方法

我都係分享下方法,唔敢話對個個人有用,至少我用左,我feel到有改善
其實依家仲有冇人剪barber 頭?由以前好有心機剪搞到依家45分鐘剪完收你接近400,之後仲要開到通街都係
廢話
lm
要無頭髮靚仔定有頭髮樣衰?
陳雲咁靚仔咁本土都要叫大陸雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞