覺唔覺頭髮對男人嚟講真係好緊要

335 回覆
1269 Like 44 Dislike
gel得唔好gel得多好似會易啲甩頭髮
假髮點玩法
個樣本身唔差
你叫兒登仔gel 頭咪又係咁
真係兩難
甩頭髮影響型像溝女
有頭髮溝到女又無力屌閪
某程度上好多都係因為比社教化咗,同埋為咗溝女先咁做

港女見男人頭髮長少少就話人唔乾淨唔精神唔知做乜鳩
入面有幾個髮型
擺落碧咸到都唔多掂
髮線咁高
關乜事
講到尾都係睇樣
單係隻眼夠大睇落有神已經夠殺
普遍港男已經眼細鼻低
輪廓已經唔突出
仲要立埋個死人頭自暴其短
港女:我覺得D男人頭髮長又唔去剪,真係好冇精神囉,成個乞依咁

都係港女:😍😍😍
樣衰就樣衰啦,就算里安納度光頭都一樣會靚仔
gel頭嘅產品多少少都會傷緊頭
再加埋其實好多男仔唔識洗頭
亂卒頭皮,又唔保養個頭,甩得多就梗
Anal啲假髮就話gel唔甩姐 你走去學人
見到po名就諗起呢張
香港嘅天氣 留陰仲樣衰痴痴笠笠又拮眼
仲要多數男左右頭髮都係橫生,留長成個波咁又薯
最肉酸嘅長頭髮男人想嘔
首先用嘅水已經唔可以太熱,溫水就夠
太高溫都傷頭

第一次用清水洗,姐係唔落皂去洗,(但又要當好似平時落左皂去洗)一路洗一路按

第二次就用皂,今次真係要開始洗,但唔需要好仔細洗,卒到有泡就ok,之後可以過水

第三次都係用皂,今次真係堅洗,要連按摩頭皮慢慢卒,唔好大大卒個頭,用指尖一路按一路卒個頭,至於點按法就上yt參考下點,通常第三次,我都按3,4分鐘,我就通常按前額多同埋中間個個螺旋位,因為呢啲地方最容易禿,有心嘅話洗完頭就用少少護髮素
中完O仔都甩多左
呢個真好少男仔係眼大高鼻輪廓深
條友剪前個樣仲期待自己會剪到好撚型仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞