500美元汽車修理費用糾紛 美國汽車技師被下跪行刑式轟頭斃命

158 回覆
151 Like 8 Dislike
唔知你係咪都扮中立
其他巴打都係根據文中既料去討論
而個垃圾就自己ff論點去討論
又粗口又盛
如果你覺得呢d人唔浪費大家時間咪唔好block
家屬並控訴,警方偵辦案件消極,案件現場是公共場所,兇手的車牌也都有資料,案發已經好幾天了,警方似乎仍在過耶誕節,沒有明顯進度

:受害人又唔係黑人冇咁urgent
$500鎂都要買起人
人命真係賤到一個點
連登幾時一意見不合就老母前老母後
可能殺人嘅係黑人
黑底咪又係跪係黨既面前
意你老母臭閪見咩中立撚
鳩up作故合理化爆人地頭唔洗屌老母?
我屌埋你老母添呀多撚得你呢d中立撚懶鳩客觀咁搞到人人都是非不分
拉得到就係 而家都未拉到
鳩up作故合理化爆頭好撚言論自由呀
ching咁撚charm得唔得架屌你老母
美國日常啦 槍權撚抵死
聽講美國用槍殺人判好輕
如果你係白人殺其他人種差唔多唔使坐咁滯
俾少少錢同關係就可以解決
到時跪既係客人咋
500蚊美金 劏極都有個普。唔洗殺人下話。
算係咁。生兩件。我諗未生之前應該好索下
揸槍都仲要搵幾個人去圍
咁撚淆底死撚左佢啦,fking pussy
自由之槍
順便提一提大家
唔係合理就大哂,合理同事實往往還會有好大段距離,推論還推論,理性既人會嘗試base on已知事實去做,而唔係一相情願相信所謂“合理”既推論,本來資訊就少,估錯/估唔到係一d都唔奇怪

係有好多人會將合理與否同事實與否劃上等號,而結果就整左好多騙局,陰謀論,謠言出黎

唔好忘記,如果所有行為都合理既話,根本唔會有人犯罪,罪案本身就會有相當多不合理之處先會出現
你白痴架?
其實好片面 人都死咗邊個知咩事
佢老婆講嘅話無頭無尾都正常
劏中到幫派成員?
又係移民撚累事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞