500美元汽車修理費用糾紛 美國汽車技師被下跪行刑式轟頭斃命

158 回覆
151 Like 8 Dislike
美國、墨西哥,印度
三個請都唔會去既地方
開返走當賺500咪算 係要搞咁多野
我呢條問題黎
樓上有人講"如果真係劏客真係抵撚死"你唔屌你屌我?
港燦真心見識太少
郁啲就大刀會
4千銀 每人800$ 港紙
做犯法野
都幾低賤
你去開邊間?我去果啲入去除左講明整唔整都當收$500驗車費外 ,之後check到咩問題都要打黎報晒價再得我confirm先整嫁喎!
連登仔嫌三嫌四,現實就做緊豬閪隻兵
gta啫
其實之後佢都話免費,叫佢走就算
美國睇你邊度
請5條友都要錢啦
喺香港除咗你番廠之後,街車房啲所謂報價只多同你講「呢啲野千零蚊搞掂啦」之類
喺美國嘅報價 $1000 就 $1000,$1234 就 $1234,從來唔會約數,講足實數
所以一聽電話聽到技師報價報到去個位數有時會想笑
真係走咗,整車嘅又會報警
個客知咪又係返嚟爆佢頭
咁無
5條白卡
你再唔鋸最多咪打佢一身,搗亂下佢間鋪咪算,駛唔駛殺咗佢?
你都on9, 你唔俾條友坐地起價或者無整照收錢,唔俾錢就扣人架車,再渣槍屌撚柒人,到人地覆桌求你老母

開放性討論區就係俾你呢d一言堂賤種搞彎晒亂
極めて深刻

2 年前
封鎖時暱稱:梅菜扣肉長通粉
封鎖原因:藍狗

藍蛆狗嚟 未block?
Luis' family told KHOU-TV that the father of two was killed over a $500 repair bill.

"He was a father, a son, a brother, an uncle,' sister Sandy Casillas said. "He didn't deserve this."

Witnesses allegedly saw Luis arguing with a customer before he was shot.

"My brother started running," Casillas said, KTRK reported. "He ran through all the side businesses he could run through. They did catch up to him, and they shot him in the head. [Point] blank. They put him on his knees, and they shot him in the head."

佢屋企人都係聽現場既人講,可能有back story 都未定
你點知係咪黑吃黑,又黎最緊要畫面靚?
吓!你去開邊幾間?我去果啲打黎報價都報實價,唔講明整好實收幾錢點叫報價?我理撚得你啲parts係咪海鮮價,買海鮮到你捉上手秤果下都要求作實嫁喇!邊有人咁on9人地講大約幾千都會話ok整喇。報價邊會俾佢鳩噏句大約幾錢,係幾錢就幾錢。

你同我講自己手上冇貨要班貨番黎整所以未知價,咁咪你問撚清楚你要幾錢班番黎先再報過價囉,咁簡單嘅道理都唔明咪抵俾人呃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞