上網重考快期經驗(4)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
你又抽中?同佢玩左成日,得百幾條友登記都可以係咁死server,加時到11:59都冇用啦,唔知聽日仲可唔可以登記
好似要當日揀
會唔會當放棄?
咁冇啦佢強制我放棄,次次去到揀完日期load唔到比錢
雖然抽唔到
但見咁鬼煩
真係把心一橫去排返尾期算
我都係…直接白Mon冇反應
每日都有得抽定點
你地點樣搵教車師傅
定係搵返第一次學車果個就算?
今朝去郵局升級智方便+一分鐘就搞掂
開app scan QR code+插身分證落郵局tablet就得
排隊時間仲耐
請問付款嗰度係咪都係入返信用卡資料就得?
我仲未抽到啊而家搞定智方便+先咋
因為運輸署個網講到又話要申請咩visa/master驗證服務之類
預約重考生快期

在進行網上申請前,你應準備好:
你上次不及格的駕駛考試排期信/駕駛考試表格(路試成績)(TD 553)。

(如選擇經網上繳付考試費用)由認可核證機構簽發的有效個人數碼證書或已啟用數碼簽署功能的「智方便」帳戶,以供認證。

(如選擇經網上繳付考試費用)信用卡(Visa、MasterCard、JCB或 UnionPay)、繳費靈戶口號碼和網上密碼,或轉數快賬戶以進行網上付款。Visa、MasterCard、JCB和 UnionPay 均提供額外的安全驗證服務,確保信用卡持有人進行網上付款時得到更大保障。你可能需要預先登記「Visa 驗證」服務、MasterCard®SecureCodeTM服務或 J/SecureTM服務才能進行網上付款。有關詳情,請向你的發卡機構查詢。
=======================================================
應該係講OTP果類野掛suppose唔駛申請既
或者到時用PPS/轉數快囉
想問係咪每日都有得抽
平日先有
Cc呢年應該買咗幾層un un腳收緊租
我諗以前9成位比bot 快期狗搶晒
99%啦
又唔中要等聽日
正常應該通知你嗰個email/sms有
請問係唔係中先有sms?
唔中就無?
係啊好彩揀咗連抽兩個禮拜
唔中
今日無心情做野了
屌你老母又唔中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞