上網重考快期經驗(4)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
依度display有
入到去都係冇dllm
有10000人係前面
0745冇私丙
多咗嗰啲咩人嚟
之後頂多見過兩三千人
對不起,我們找不到你要的網頁。
对不起,我们找不到你要的网页。
Sorry, the page you requested cannot be found.
排完俾佢踢返出去
運輸署我屌你老母
找到都無用⋯⋯幾千人係前面
打咗差唔多一個月電話,第一次打到去生日嘅期之後,有種打boss 終於打到佢殘血嘅感覺,但最後都係俾佢反殺

今日打電話難得打到入輸入生日日期之後,然後唔知係咪因為太緊張 手快連續撳咗兩下2字,之後兩次輸入都係撳1字,當我滿心歡喜而為終於搞掂嗰時,佢同我講話個時段冇咗 要再揀過時段
之後先至發現原來大家揀電腦選取考試時間個時,佢係有3-4 個time slot 可以揀,如果大家撳完1字 揀第一個冇位的話,就可以撳2字 揀第二個time slot, 如此類推,唔使等佢講嘢

btw 有冇人可以confirm 一下輸入完生日日期之後,如果想揀九龍及新界嘅話 係咪應該撳2字?
因為我成個過程去到最後,聽到電話錄音同我講話「港島區嘅考期已經冇晒位」,所以我唔太清楚係咪我前面撳錯咗
如果到你既時候九龍同港島都有
就係 1 港島 2 九龍及新界

如果得港島
就會問:你要繼續嗎? 繼續按1字
即係 1 港島

如果得九龍
都係會問:你要繼續嗎? 繼續按1字
即係 1 九龍
唔該晒ching
祝大家早日唔使再上嚟
今日打到就黎8點都仲未打得通
你唔係頭幾分鐘通都唔會有啦
想問下26 其實係咪可以早早死心
見Facebook有人講3月轉快期抽籤制,堅定流?
46呢
兩part肥晒
合併好易 自己730起身禁下
師兄幾點入到去會仲有26
今日 server 死咗?

Error Page Exception SRVE0260E: The server cannot use the error page specified for your application to handle the Original Exception printed below. Original Exception: Error Message: javax.servlet.ServletException: java.io.FileNotFoundException: SRVE0190E: File not found: /Welcome.do Error Code: 404 Target Servlet: com.ibm.ws.webcontainer.extension.DefaultExtensionProcessor Error Stack: java.io.FileNotFoundException: SRVE0190E: File not found: /Welcome.do at com.ibm.ws.webcontainer.extension.DefaultExtensionProcessor._processEDR(DefaultExtensionProcessor.java:977)
要refresh幾劑
師兄咁勁,自己抽?
依家高峰期好似高咗

尾期都within 一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞