【I/A/DMM(PC)】 Ragnador ラグナド(日版中文劇情)(22) 2月又係矢吹合作 妖幻三重奏

969 回覆
9 Like 1 Dislike
邊可以急唔黎 次次活動我都要放棄最高妖力果一兩關 係咪可以事後拎返d獎勵

後生仔買樓急唔黎 香港樓價係咁 做住二等公民住下籠屋劏房先
根本個營運無料到先要拖長個育成過程
有冇入tg
出句聲 夾下時間可以搵巴打帶打
佢地都好樂意幫手
我玩左半年有多都要搵佢地幫手
你想玩一陣就追到最新進度咪課滿10條體 抽爆國抽 角池 中曬啲國主 舊角 目標滿輔角
再re素材屋買滿料 課資源包有ur素材 點曬星盤 咁應該夠快

唔得就慢慢加油
老屎忽
是 開服老屎忽
老屎忽lm
最高戰力嗰d關卡係俾課長打,唔關急唔急事
有d game 係會咁,就算單機活動都唔預所有人攞到所有獎,咁樣課長先有虛榮
點為止次次活動[放棄最高妖力果一兩關]
Ragnador開局發育期長 係一回事
但活動關卡..有易有難.. 易嚟講
今期大嶽丸襲來/每週刷筆任
[超級]周回都係推薦唔夠10萬妖力
真係有啲難度嘅關卡 可以抱大腿
大把人都係搵3個帶
或者勤力又玩得耐嘅無課玩家 例如me
利申1個人唔夠carry人 湊腳就得

終於用到呢個功能
赤月呢幾次都打到1點幾2點帶晒啲20萬新手打LV10
隻驚就係要一齊打

你單機都無辦法
除非你課到40萬50萬戰求其4個人都打得贏
推推
你地戰力幾多可以帶人打贏40幾萬
Lv10推薦70萬戰?

3個37-40萬戰帶個20萬左右嘅新手還可以
不過新手要裝根性畫唔死咁幫手爆珠
我覺得算係咁 起碼冇對我地啲忠實玩家唔住 係打得贏嘅難度 冇話要課爆先過到
唔帶新手,4個正常開服開始玩嘅戰打其實都係正正常常過到嘅LV
真係算係咁
拎樓同打機最高難度可拎可唔拎既獎勵黎比
想入Sins,要搵邊個?
赤月都要人
有無人肯日日打公會戰嘅想入

https://t.me/+dvDjlyYyi71hYjY1
入左
推推快啲爆po啦
花柳都係等朱雀出 好鬼痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞