【I/A/DMM(PC)】 Ragnador ラグナド(日版中文劇情)(22) 2月又係矢吹合作 妖幻三重奏

969 回覆
9 Like 1 Dislike
LM
其實點解隻game又中文又日文
佢系統上嘅中文係9譯多
建議故事用中文睇 技能個啲睇日文
因為有時中文個啲意思可以錯到離曬大嫂
隻game 一開服就有得揀中文,但當時基本都係機翻
而家應該好左d,等遲d 出中文版可能會再有人校對卦
完全唔建議玩中文
只推薦日文
好似幾正
試下先
每日掛幾百體d素材升兩三下就用晒
到底要幾耐先升好一隻角
呢隻驚喺速食文化手機驚入面算係異類
初頭發育期係有點長加油
升到咁上下
應該打到嘅關都打到嘅時候就好休閒
係咪都係衝主線先 去到卡就開始周回升character board loop

btw 我隻main妖力永遠都追唔上d sub
衝主線升角色板
初頭sub勁啲係正常
歡迎
冇錯 隻驚就係
強化 推關 卡關 周回 強化 loop
但如果手動打嘅 主線可以越戰力打 1萬至幾萬戰都得
無限塔 越幾倍戰
幻影4人合作嘅都可以越一倍戰

挑戰難度好玩過日等夜等啲戰力升
同埋可以早啲開國抽
想問下敵人攻擊頻率

如果我用chain 1234 比較我用chain 34
敵人係咪會有機會打多我一下

冇full chain嘅情況 其實係咪唔好用chain1234?
正確,所以有一個打法叫合4
就係將123卡合晒做4
淨係打4

因為只有4卡係有buff/debuff效果
咁就可以係咁疊buff

不過留意返唔係所有關都係出卡先會計時
主線/活動/塔通常都係唔出卡就會暫停時間

但係打公會戰/多人關卡就會時間不斷咁去
打FC/不斷出卡會好啲
呢位巴打問得好好
敵人攻擊頻率係睇佢下面嘅格仔 你可以當1格1秒 數完就會攻擊
而玩家嘅攻擊時間可以咁分

打1,2,3卡
每張用1秒
打4卡
用1.5秒
打5技
用0.5秒左右
而冇haste又冇fc嘅情況會2秒cd時間左右
有fc cd會減半 大概1秒到
所以冇haste嘅時間多數會打fc會順啲

而當你有haste個時 上面所講嘅cd會變到 少於0.5秒 fc時仲好似冇左咁
呢個時間你就可以 隨便整理手上嘅卡 打走多左嘅數字 令你更容易fc,上盾,回血等

而拎haste有幾種方法 最直接就break人
仲有唔同嘅畫 達到條件會提供啲haste
亦有幾個角色5技/fc 會加/提供haste時間

當你掌握到呢個機制 就可以制霸無限塔同地獄 主線亦可以越級打
另外fc亦都涉及左下嘅mp
簡單講 開始時左下0mp嘅 5技好難出
1mp 01234大機會出5
2mp 1234大機會出5
3-5mp好易出5
下載緊0.001咁升
DL到幾時
已經5g wifi
買帳應該包埋角好?
睇下邊隻
半週年限定 / 合作角色 呢啲暫時入手唔到
明哂 之前唔知haste同fc可以減CD
年尾新年活動非常豐富

赤月鳥居招生

除咗上面兩個稱號
赤月喺第17回魔境都攞到第3名
依家仲有2個位歡迎新會員

只要你打算認真打公會戰積極參與,我哋就會歡迎你

有興趣加入我地嘅可以入TG詳談
公會大小事項都會喺入面公告討論
歡迎入內發問
超過3日無打公會活動就會踢
https://t.me/+dvDjlyYyi71hYjY1

就嚟過年
啫係有新人玩
就有人需要招待碼
就算開始咗玩都可以撳嚟開驚攞石

https://ragnador.jp/campaign/6/invited.html?code=M2NmMjQ0ZWYtMzY5YS00M2NlLTk4ZWMtNDE4NTkyZTdlZTNiLjY
隻兔仔神 有冇得用石抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞