【I/A/DMM(PC)】 Ragnador ラグナド(日版中文劇情)(22) 2月又係矢吹合作 妖幻三重奏

969 回覆
9 Like 1 Dislike
咁多位Ching 新手入坑買呢個抵唔抵?
199蚊

感激感激!
要睇埋有咩武畫先,同埋仲有幾多石剩,但我覺得就咁睇啲角就唔太吸引,除非你好中意to love嗰幾隻角同埋邪魅

不過要小心,我記得Lala好似要打關先有,佢依個未必係純初始acc嚟,唔知有冇記錯,等其他人補充
姐係買多石ac會好d ?
又唔係喎,多石冇勁角,自選加多石嗰種會好似
EX20以上嘅尾王 你地宜家用邊4部打
唔好意思,入錯po
合作角全部絕版,一定係買有絕版嘢嘅
順便dl埋嚟玩
自選個啲好鬼貴
睇你揀埋晒啲咩
一般評價網講SS嗰啲其實都係垃圾

呢個都要9百幾蚊
依個有閻王緊係貴啦

你買自選不如揀限加多討伐角嘅啦,再睇下有冇好畫
刷首抽禁錯左左上刪ac係咪可以重dl
留左180k石抽to love
巴打過2日係矢吹新個套 tolove完左好耐
聽晚就有得抽合作
係咪有張畫就開得 卷中左張畫 d石全部大爆死

想問刷素材 優先度係刷千本鳥居 定有周回報酬先?
定第三項?
百鬼招2人
招15萬戰以上 會手動地獄 魔境2200hkt 每日出席做公會任(可請假)嘅朋友

可以入sins嘅tg搵我 https://t.me/+jhzpSwG8OnsyOTY1
‐------------------------------------------------------------

赤月鳥居收人
新手都可以
唯一條件係每日都打公會戰(不限戰力)

可以入嚟TG隨時問嘢
https://t.me/+dvDjlyYyi71hYjY1
搵黃金布甸狗
周回會有錢箱 係拎錢嘅主要來源
認真玩一定周回 唔得閒/休閒先skip鳥居
寢落?有冇抽到角

抽角大爆死
冇啲新啲嘅角都mamade 不過角好閒 冇話冇左邊隻唔得
寢落就幾key 有佢冇佢好唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞