【I/A/DMM(PC)】 Ragnador ラグナド(日版中文劇情)(22) 2月又係矢吹合作 妖幻三重奏

969 回覆
9 Like 1 Dislike
20次*
鳥居係啲會入免費抽嘅舊角
打出嚟啲碎都係佢地果啲 唔洗特別清曬 清到解到周任就得

打討伐會有知識 所以兩者都會有人咁叫 我地會諗討伐=升知識
佢意思姐話升曬攻/全10之後再升攻 唔洗因為啲券軸就揀果樣嚟打/升

原因在於啲角色券軸有得用第2啲活動跌嘅野換,果個活動話多排又會有
有新角食評未 佢撞左隻風閻魔 唔知升邊隻好
語癌翻譯機
風閻魔都係主力 佢0攻冇得輸
有多料先升合作打下地獄 白虎
想問活動5個steps個個抽蛋
抽到大獎就去下個step?
定抽盡哂全部嘢先去下個?
可以抽曬都ok
除非剩1,2國素材箱
3國以上素材你新手應該都缺 可以要埋
打曬週回就每日清5下 打boss就ok 完活動應該好夠抽野
收到!thanks
大佬們
青龍點打
下面兩隻卒仔扣得佢1血
隻卒殺唔死 係要break佢哋斷左青龍嘅buff
主要青龍大技下面攻buff細怪要break
有練閻魔雀嘅 可以0攻0秘fc轟佢

其他就要3,4break咁打 減低青龍攻擊嘅時間 保cpu輸出

留意青龍有魔盾 全物理角會有利啲
明白了

討伐姐係放俾NPC自動周回 一邊周回就會升知識( 熟練度? )
知識lv越高 個參數就會上升 而d討伐報酬只係bonus

咁ツクモ神係咩黎? 放係武器到加數值only? 見有d星形有d五邊形
是 討伐係知識為主

神係裝武器度 魔攻角裝魔攻神 卡關就睇boss換物魔防,有ur ssr sr r n 神,ur最希有,但神可以覺醒sr都會用得著
係加數值用,星盤有一格就係神嘅反映率
活動80000戰隻boss打唔贏
係咪刷完周回就算
8萬後面仲有 3-3係有周回獎勵
加油
咁刷boss入場卷打邊關好? 2-4?
3-1周回完後仲洗唔洗打去拎箱/碎?
你未打到就無計 2-4拎boss劵
3-1啲材料 缺嘅話都可以刷少少
想飲酒
琴晚飲左
都係唔太明
分U SSR SR稀有度
然後又分A B C grade
升grade要自己食自己 但係覺醒又係食自己?
奉納又係咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞