[平反]嚴選C朗生涯十大光輝時刻

410 回覆
524 Like 98 Dislike
配番個書包比佢先啦
自己一個逼撚到咩 傻鳩 點睇摩佬都唔會落order 全隊迫搶啦 唔跟領隊order仲發脾氣
4. 為般奴入球大肆慶祝 盡顯團隊精神

留意到岩先好多位手足話牙朗個人主義 我要糾正一下大家 呢個係好大嘅誤會黎

我地首先欣賞下今屆世界盃 葡萄牙對烏拉圭嘅第一個入球

般奴嘅入波幾咁精彩

https://youtube.com/shorts/pqNFeoV8RlY?feature=share
牙朗見到呢個入球 即使唔關佢事 佢都第一時間舉起雙手同般奴慶祝 可見對牙朗而言 球隊嘅勝利大於個人榮譽

你睇下牙朗個笑容幾真緻 望見般奴入波 直頭比自己入波更開心 絕對唔係個D球隊老屎忽爭波踢

咁嘅團隊精神 牙朗我服了
係所有年輕球員嘅榜樣
你老尾出個post出一日都未出完
咪瞓住呀樓豬
比呢位手足幫我打左心目中第三名 咁我廢事再講多次了
跟住會直接打埋頭一二名
幫你補圖續集

快,睇埋瞓覺
出哂先瞓啦
2. 犧牲小我 成就母會嘅改革

C朗熱愛曼聯係人都知 佢一直都係曼聯嘅傳奇
響2021年回歸曼聯後 目睹格拉沙家族管理下嘅曼聯毫無進步 設施落後
今年仲要將我地身體年齡20歲嘅朗哥放後備
係危急存亡之際 決定搵黎英國名嘴Piers Morgan 公然批評自己效力緊嘅曼聯

明明佢大可以選擇踢後備 做薪水小偷 又可以保住佢喺曼聯嘅地位
但係佢選擇為球隊未來發聲
自此之後 牙朗慘成曼聯球迷嘅過街老鼠 更被曼聯解約 成為球壇浪人
犧牲晒自己所有換取球隊嘅進步 可見其實佢心目中將曼聯放得比自己嘅地位更高

喺牙朗炮轟曼聯一個月後 格拉沙家族即刻宣佈賣盤
相信牙朗在天之靈 必定心存安慰
雞姦事件
吸星大法

掃金章
1. 幫助自閉兒童換手機

相信呢個第一係當之無愧
喺2022年對曼聯輸比愛華頓1比0嘅一場比賽 牙朗幫唔到球隊贏波都心情唔好
係離開緊球場嘅時候 有個自閉症嘅小朋友拎住部十分殘舊嘅電話係度拍片
一望落去 2022年仲有人用緊咁舊嘅型號 起左憐憫之心 發脾氣一手拍落去
https://www.youtube.com/shorts/8Q4wz4goKUY

大佬 咩年代 部手機仲咁殘 拍一拍成個手機蓋都甩出黎 等哥哥比錢你換過部啦

牙朗後尾透過警方聯絡到呢位小球迷 賠左錢比對方 幫助小球迷換番部新手機
事後仲希望請呢位小球迷入球場睇波 送件波衫比佢 雖然人地唔領情
仲有Nani 入波俾佢發脾氣個下啦 嬲人搶佢入波
個下抵嬲 入唔到牙朗數
史10都冇啦
當美斯冇到?
隊友入波個樣仲閪過葡萄牙出局
睇標題我竟然以為呢個post係直
令世界多一點溫暖
有鳩屎味特別香
屌 又撚鳩朗狗仔
有圖有 link 高質post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞