[平反]嚴選C朗生涯十大光輝時刻

410 回覆
524 Like 98 Dislike
自從美斯奪得世界盃後 牙朗慘成condom 係連登仔眼中同牙朗=陳韋拿水平
今日同大家細數番牙朗生涯值得敬重嘅moment
10. 逆境踢C朗 絕境踢鍾斯

喺主場奧脫福面對死敵利物浦 半場已經落後3比0 一眾曼聯隊友已經士氣低落
呢個時候C朗挺身而出 話比隊友知咩叫魔性 咩叫球王
將對手當人球咁踢
最後對手都唔敢炒咁多球 只係輸5比0完場 C朗應記一功
Live咗
9. 義不容辭幫隊友入波

https://www.youtube.com/watch?v=58w9Lkses10

希古恩速度慢大家都知 牙朗見到希古恩過完龍門 但係追唔番球波
義不容辭走上去幫佢補一腳 點知條仆街仔唔領情
要拎D經典黎講 呢度係嚴選post黎
呢球真係痴鳩線,阻住自己友入波,仲發脾氣
呢期係佢最走火入魔個陣,眼入面只有個人數據咁,每次落場就係為左刷自己入球數
8. 扔記者支mic

響歐國盃對奧地利射失12碼後 有個冚家產記者過黎幸災樂禍
牙朗即刻展示番佢嘅體育天賦 將支mic扔到九丈遠
https://www.youtube.com/watch?v=mIgNSppc4zg&t=1s
7. 炮轟唔職業嘅球員

身為球王 一直有好多人睇C朗唔順眼
壞孩子卡斯辛奴出名唔專業兼串柒柒 牙朗呢D日日食雞胸嘅專業球員
一早睇佢唔順眼
有一日佢居然公開話「C朗非史上五大球員」
隔左一陣 卡斯辛奴即刻收到來自西班牙嘅千字文屌柒佢
雖然C朗同佢三五識七 都專登走去問保方拎卡斯辛奴電話 叫佢尊重番自己嘅成就

講到尾 咪又係妒忌我朗個靚仔樣同肌肉
呢場蘇b賽前冇指示
靜係畀球員睇佢歐聯入波精華
咁都入朗數

不如拎返拜仁8:2出黎講啦
即係sob賽前冇叫佢唔好踢人,佢落場就會踢人?
踢左多年職業唔係仲要下下要人話你知咩做得踢學界咩大佬
但係無可否認阿朗 佢都好熱血
雖然職業生涯尾段,真係仆街咁仆
但係我相信大部份人眼中,佢都係絕代雙驕
繼續啦
拿姆罰球

歐聯避罰球

希望會有
bluelock 啲劇情咁
C.朗——每個男人都該讀懂的一本書
https://lih.kg/1059429
即係無指示就可以踢人?
真正史一,我錯了
預測no.1強姦
no.2 morgan記者會
no.3 打細路手機
好難揀,仲有claim 隊友入波,發脾氣掟隊長章
型到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞