[MOOMOO]MAMAMOO討論區[57] 文星伊1222生日快樂!010708港場見!真木必勝!

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
木木神祝福你
咁都有reply
笑4
真木見好多人都放緊飛 點先知佢無一個QR賣幾次
真係講個信字不過都可以睇吓佢係咪真木,如果唔係fans但係又無啦啦去買演唱會飛仲要原價放俾你,咁就值得懷疑
唔係啦 我下午放工先去
🦁 12/20 - grey christmas
🐹 12/22 - the present
🐶 12/23 - cheers
🐰 12/28 - paradise

happy
係囉
勁多騎騎呢呢一入嚟就話放飛
如果唔係黃牛賺炒價又唔係木幫手買又唔係買多幾張想抽獎,咁佢冇啦啦買完又放出嚟搏乜
全年最多schedule女團 人均最多schedule
唔通賺信用卡積分咩 所以大家買之前真係諗清楚問清楚
賺分/ 擺明車馬黃牛想賺幾多唔緊要 我驚入唔到場
好多買家都好鬼,一黎就話要show ticket(明明screen capture咗有座位果part), 講兩句話可以面交show埋account,跟著又叫你show ticket, 真係搏你一個唔留神show咗個code就GG了
可以搵我,有單J $1680
電子飛其實點面交
最撚簡單出到嚟面交 喺佢面前開email 俾錢 完!

題外話,原價放飛,本來想同屋企人一齊睇,但8號要開夜睇唔到,如果有人換到7號比我的話,或者想收8號的請tg我 1680 block b row k

https://t.me/mamaaaamoo
出到係佢面前cap圖 send比佢又好咩都好
其實面交咪仲唔安全過過數,唔通出嚟影佢大頭相貼街招?仲未計依家戴哂口罩
過數起碼有電話號碼track到,差佬肯唔肯查就第件事
面交起碼check清楚個email
差佬千幾蚊頂多都係備個案
收完飛都要早啲入場,唔知賣家係咪真係賣俾你一個
電子飛冇得學Tommy 咁賣飛尾
其實check完email ,
第一日賣飛嗰陣咪有人試過key rickroll落qr code到,個個中哂伏
朋友幫手買 多咗兩張
依家會唔會放唔岀(原價)
呢排見到好多人放飛
想問下大家點買蘿蔔燈 淘寶假貨都300蚊

認真星

屁孩星

公主星

傻仔星
原價放飛,本來想同屋企人一齊睇,但8號要開夜睇唔到,如果有人換到7號比我的話,或者想收8號的請tg我 1680 block b row k

https://t.me/mamaaaamoo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞