[MOOMOO]MAMAMOO討論區[57] 文星伊1222生日快樂!010708港場見!真木必勝!

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
講起個online con真係嬲到爆炸
有冇應援懶人包可以派
冇木棒都想叫下應援
聽日日月直播

之前有人整左呢個play list
Solo歌、AYA同dingga嘅應援勁唔熟
https://youtube.com/playlist?list=PLyX4qLQURAZ6A_4MPMKwb0EPLRZr1MyKt
仲有Illellah係大魔王
極複雜
輕鬆enjoy算
本身都係聽歌+睇佢地
而唔係聽應援
我同你一樣嗰陣喺地鐵站見到佢哋poster好有印象見到唔少識嘅人都有去睇港場
後尾dsom先入坑 超級後悔
Illella還好 其實啲句子唔算難,見con中間長一大段嗰啲啲人都冇嗌 係如果睇打歌先要跟足啫
個人覺得最難係make me happy
仲有我呢啲甩beat撚 mr曖昧模糊中間you woo唔識入gogobebe suit and tie同mix and match又係唔識入 佢哋唔係跟住句尾叫要喺中間入勁難
應援係俾佢地4個聽同埋俾人拍fan cam 用
我自己就純粹自high 叫應援
高難度個d應該都唔會跟到
啱啱solarsido個日月直播post下面又有毒唯搞事,大家快啲去留多啲Comment洗走佢
啲人真係有病 到底呢排咩事 仲講到好似容逼星開直播咁
前嗰排focus solo活動令班毒唯猖獗左,而家一開始大隊活動,佢哋就不斷刷存在感,日月感情都可以質疑,佢哋個腦真係可以唔使要,呢啲精神病冇得醫
佢地把口真係賤到仆街
輸咗一位就開始發癲
明明當時破橋死唔俾錢宣傳,啲view勁差根本冇輝都唔夠人打
好勤力 追佢哋真係好多嘢睇好多嘢聽好多嘢課
啱呀 重拍入咪好地地
究竟邊撚個寫要反拍入
而家做fans嗌應援要學埋樂理
聽唔慣edm
有冇搶唔到飛既朋友可以賣/租個手燈比我用一日(1月7號場)求下你地ㅠㅠㅠㅠ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞