[MOOMOO]MAMAMOO討論區[57] 文星伊1222生日快樂!010708港場見!真木必勝!

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
其實係有人想譯輝
但輝YT冇覆嗰位翻譯大神冇approve上字權限
啲毒唯就算牙星喺佢地面前捉住佢哋隻手澄清 只要唔係毒唯想要嘅答案 佢哋就會話「心疼我們的星星 」同乜撚嘢 「快點完約離開組合吧 我們等妳」
其實我覺得星睇到,但係始終fans係佢米飯班主,唔可以屌得咁出面,佢琴日好明顯因為呢樣嘢,特登出公告話自己會就Hwasa Show改Moonbyulida upload時間,就係話緊比班毒唯聽,Mamamoo係互相遷就,冇人大曬
星心水真係好清,就係知道班被迫害妄想症毒唯會亂咁解讀,話呢段嘢係rbw逼佢講,所以連呢啲都講白埋,叫佢哋就按字面解,唔好再妄想,可能可以叫醒少少唯粉嘅,不過啲走火入魔嘅毒唯嘅話,就算星本人兜口兜面屌佢地都係唔會醒,班友根本有精神病
星 生日快樂!!!!!
唯毒唔會醒架,放棄吧
浪費文字討論佢地
班友成日妄想rbw完約都一定冇人會離開Mamamoo,或者咁講,我好有信心佢哋四個無論將來條路點行,就算結婚生仔,就算唔做歌手,Mamamoo都冇可能會解散,Mamamoo已經係容星輝莎心入面青春、人生嘅存在,甚至世界末日,班毒唯死Q曬,Mamamoo都冇可能會有人離開,時間會證明一切嘅,咪放長雙眼睇吓你死嗰日Mamamoo解散未

生日快樂祝你身體健康大富大貴
最緊要平安喜樂 做到全部自己想做嘅嘢
同你愛嘅人長長久久
佢地真係我見過最強bonding嘅組合所以我到而家都諗唔透點解會有毒唯存在 明明佢地成日都提住又好珍惜彼此
祝我地最閃嘅星星生日快樂
今日去拎應援都見到有幾個moomoo喺到
文星星生日粗卡
十幾年感情,一齊喺小公司捱出頭,曾經一齊俾人批評樣貌,到一齊練舞練歌練到今時今日嘅實力,每人solo時期都成日有幫對方應援,solo交換都玩得起,我諗唔到女團入面有邊一團bonding會好過佢地
好得體
祝世一型嘅星星生日快樂先

老婆生日快樂
文星伊世界第一
即係再多D人放飛?
加埋唱功/STYLE互補, YT又撈得掂
邊會解散
放一張 8 號單丁 $880 畀人放飛機

TG: @fyffit
原價放1張8/1 1680 block A S排 右邊
1張8/1 1280 block b P排 右邊
TG:@sweetmoo
你地係等開門嗰班?
即係防疫限制冇擺出黎賣既15%位可能會放番出黎賣
係既話每場應該多800張飛咁上下
應該88位改100位
恭喜近1號嘅木木準備側到睇半身
唔會掛 我估本身應該中間有啲位吉咗唔比坐 可能開返啲窿位咁 應該都係啲單丁位

我哋超級sweet嘅星生日快樂
牙星真係永遠都好細心好識氹人嘅天使,好開心你得到咁多人嘅愛
以後都會繼續愛你的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞