聲優愛好[62]いのりくまおおにし

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
女士個turnover咁高,佢兩位各自搵方向轉型啫

話帶唔起又唔可以咁講既,企得穩陣腳本身已經難
希望大西有新廣播
大西仲有高西 can

佐倉真係無,或者重心轉做幕前,唔想再賣私隱
見到而家女聲優人數逐年多,呢一兩年又多無點聽過名的入列,要搵替代真係易過男聲優
只不過除左有無運氣食到一個/幾個角就彈起,都好睇佢地自己實力夠唔夠接多工
大西
出道雖然係2012年
本人講過2014年大學畢業先真係開始投入工作
冇開社交帳號
冇寫真
冇歌手出道
賽馬娘開服之前冇超大型IP照住
冇靠咩特別營業 cash out (甚至連KR高牆都過唔到)

靠住自己演技同廣播/event臨場能力
喺個業界做足十年都仲有穩定人氣同工作
甚至去到宜家第九第十年主役數不跌反升
得閒又可以接下Sonny Boy / Boogie bob 呢啲實驗性作品
圈內社交又唔錯

可以做到咁 其實已經好勁
同佢師兄松岡條career path有得比
仲要考慮女聲優turnover咁勁
本渡同美保點樣過大西頭
我對佐倉嘅印象仲停留喺同梨衣熊、山本希望好friend,花澤香菜瘋狂花痴嘅階段
十年前都嚟緊你講嗰啲
而家fd係鬼頭明里、浜辺美波、tkmn
會上電視+武道館同東京03做喜劇既聲優

香菜花痴呢點係無變既
佢同美波拍埋就會見到美波真係無波
鬼頭同美波都試圖係寫真跌對波出嚟
尷到

佐倉就唔肯影
美波真係好平下

佢個樣真係掂 如果佢大波既話拍水著一定賣到笑

佐倉出哂名大反而唔肯影
我覺得佢會影
佐倉寫真集入面講明唔著水着、唔開sns
到而家為止都叫有口齒
以前聽ojikan都feel到佢好留意電視界嘅野
轉會青二都應該係想多d上電視機會
好哂料明明咁大波
佢樣係聲優界算好但拍埋去拍劇個堆無得比啦
同美波比差好遠
毛野阿姨 都有拍劇
我意思係佢係聲優界就算靚個批 但去到拍劇就無得比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞