[桌球]English Open 2022 (33)

996 回覆
0 Like 0 Dislike
睇到好撚心痛
Now係咪無得睇
可能朝早六點起身,岩岩趕得切睇決勝局呢
再係咁不如退休啦
近呢幾年先睇桌球
miss咗Marco最高峰嘅日子
但一樣睇到好心酸
過咗HK Masters之後好多人都對Marco有期待
偏偏一路都打唔返嗰段時間嘅狀態
本身對佢好easy嘅shot都會甩
我諗Marco真係要認真考慮一下係咪繼續要打職業
睇緊秦妹
以前一開now 637就會見到-6打波
習以為常
原來過去左就係過去左
3-8
睇完第13局兩個半餐士 我都係訓覺算
局已出
DQ左十幾個中國球手,Q School都補唔到咁多人,會唔會又有外卡?
唔需要心痛因為佢根本無左爭勝心好耐,個心去左陪老婆睇黃band演唱會同玩ig
Marco唔駛擔心,我哋仲有桌球接班人

【有線新聞】香港12歲桌球小將廖予生創歷史,在英國U14錦標賽奪冠
廖予生上月在北部賽區出線,打出過一棒118及105度,決賽面對南部冠軍的艾亞斯,先贏兩局55比41及53比10,之後兩局更分別「起break」,打出56及40度,直落四局勝出。廖予生去年於香港青少年公開賽U14及U21都勝出,之後隨家人移居英國,現時於菲爾德的「丁俊暉桌球學院」受訓。
【#揚威英國】12歲的廖予生上月在北部賽區出線,曾打出一棒118及105度,去年亦於香港青少年公開賽U14及U21都勝出。
http://bit.ly/3U6WTHp
都多謝佢支持既
冇啦 係職業運動level退出再rejoin係好難

仲要佢又老隻眼又有事
Milkins仲大佢一歲,今季先上career prime,無野係絕對嘅,但一定要有鬥心
我諗最大問題係疫情Marco停得太耐
[桌球]世錦賽 World Championship 2023 (34)
https://lih.kg/3352290
新po已開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞