[桌球]English Open 2022 (33)

996 回覆
0 Like 0 Dislike
今場Wilson贏硬
咪癲啦點睇都係Wilson輸硬
決賽 Carter v Murphy
兩個都係今個月狀態大勇
應該會幾好睇
肥梅d過百好似食生菜咁,不過都係撐Carter贏
肥梅再唔上力wc後有機跌出前16而家即刻正常返
兩邊都mama地個態
今日幾fit 差少少147

不過覺得佢依排肥左d 可能因為fit返就fat掛
Highest break top 5佢包辦哂
機師個套打法完全唔夠打
漏一隻long pot就one cue game,咁既水平放眼球壇都無乜邊個夠呢個肥梅打
只可以講肥梅太fit

btw 世錦賽今年邊個大機會 肥倫
世錦無路捉
越早谷態個啲通常都收皮
近年季初係威係勢 一年五冠個幾個都係拎唔到
季尾谷態個啲先有機會

肥倫唔樂觀
季初谷得太快 歷史上真係無乜邊個由季初爆到季尾
認真 今年都冇咩邊個有態

比較好應該肥倫 侵侵 肥梅 卡達 但是都唔算真係好fit 4個入面應該得侵最似

其他大名今年收晒皮
侵唔算有態啦
佢個masters真係全程靠人自爆贏得不明不白
其餘比賽都唔算去到好後
肥倫雖然有態但係世錦賽不嬲冇戰績
近十年除咗一次8強之外都係首兩圈出局
要我正路估可能真係肥梅 諗唔到第二個
又或者奧蘇會好似20年咁全季打到屎一樣之後拎個world champ
侵今年好沉喎
相對有態d係幾個大名入面
侵今季態雖然麻麻

成個masters真係碌翻嚟咁
自己幾中意今季嘅Jack
但真係無冠軍命
希望佢有ebdon幫之後快啲破到
top class球手全部都識柒住贏既 但佢呢兩季真係甩多左好多easy shot
jack我不嬲都鐘意 我都想佢快啲有突破
講起未破處嘅大名似乎真係得翻Tom Ford Jack仔同周躍龍
肥梅真係有機會就試147
Carter都幾累仔
Carter都幾黑仔
Carter都算係咁啦,沉左幾年,短時間內執左一冠一亞,有得打Tour Champ同直入世錦正賽
原來Selby世錦之前總共要扣五十四萬磅,會跌出頭十六,佢而家單賽季岩岩排第八,如果Wst Classic早出局都未必打到Tour Championship
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞