[桌球]English Open 2022 (33)

996 回覆
0 Like 0 Dislike
梅菲係咪太輕鬆啊?兩邊係咁犯錯
依局劣到呢 有冇試過連入到5個波
黐撚線,啱啱嗰球黃波咁準
3:1已經無睇,估唔到而家係Milkins6:5
恭喜Milkins 贏冠車仲拎埋個series bonus
入埋頭16想請教下入世錦賽正賽啲積分係計到邊一站定頭16
桌球真係一項好奇怪既運動
之前冰咸默默無名 無啦啦38歲爆seed拎wc都夠誇張

依家米健士 本身打左成廿幾年都無咩成績
成世人最叻入得幾次排名賽4強
舊年以46歲高齡破處拎第一個ranking title 你以為佢-6啦
今年又俾佢keep到 上個ranking入4強 今次拎埋冠軍
連續2年有冠軍落袋 誇張到講出黎都唔敢相信
Milkins今個tournament前後踢走沙比肥倫肥梅好熱血另外16年Northern Ireland Mark King拎第一個ranking title個人又係覺得好深刻
今日開始Players Championship, 想抖下都冇得抖
可惜Mark Davis唯一一次Final輸似冰咸,唔知佢退役之前有無得開齋
Now 四強先開始播
抵佢拎到個15萬磅

btw 真係覺得佢地好慘 獎金已經係佢地主要收入 但是又唔高 打生打死先得嗰10幾萬磅 人地英超中下遊求其捉條友兩三個月人工都係返度
沙比廢撚到業餘咁 會唔會愈打愈抑鬱
沙皮振作啲
冇人討論?
沙比廢到咁真係唔洗討論
Milkins好癲,贏晒全部單數局,全部50+break,47歲先發力都未遲
呢個時候free ball....
呢局決勝局好膠
8強:
O’Connor v Brecel
Carter v Milkins
K. Wilson v G. Wilson
Murphy v Day
Carter兵不血刃搞掂左Milkins,算出左口氣,話唔定贏埋個冠軍補番條數
同之前啲PTC Tour啲細比賽差唔多
Round 1到決賽都係7局4勝 決勝日係16強打到決賽都同一日
肥梅炒Day六隻蛋,有四Q過百
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞