(轉貼)健身有肌肉後,反而不受女生歡迎?男女眼中的吸引力,完全是兩碼事

162 回覆
81 Like 107 Dislike
係gym練得再大隻都練唔到個樣
柒毒樣就係柒毒樣
練幾大隻都係冇女
有碼幾時入嚟
又真,見好多靚女配柒頭
冬天做gym最撚正
有錢佔咗package嘅99.99%

當年A&F事件又點解釋?
呢啲係QC
珍系
由鬼婆講仲戇鳩,佢哋對比起亞洲人仲鍾意肌佬
係無錯嘅女人對外表要求可能無男人咁執著(更加印證樓上幾個cm 嘅point, 根本條友本身就幾大隻,修乾啲定未修咋嘛),但骨子裡都係傾慕athletic >chubby

又,近年成日啲白左興講咩toxic masculinity,踩男人高大乜乜柒柒,口講就講到啲仔都可以cry like a baby 或者成個泡菜仔瘦猛猛得閒化下妝都好吸引,屌你然後自己揀個啲仔咪又係高大威猛個type

讀gender study 呢啲垃圾科都聽佢講,上面有人講到抖音有呢啲討論幾好都幾fun
搵件侶同搵自慰棒係兩回事
佢做緊gym唔得閒
啲尻行嘅阿叔都唔見曬,最好凍耐啲
季侯鳥係咁
每年高峰期係4-6月
口裡反占, 心裡誠實
有碼就係可羅米,可羅米就係有碼
其實肌肉點都係>skinny/chubby

不過主要問題係真係唔好去到太乾,太乾會睇落太誇,女會好自然associate with啲唔好嘅嘢例如:條仔應該好大男人,一定唔識浪漫日日gym, 同佢一齊無啖好食,嘈交容乜易打死我…

正常有肌肉架15 bf好夠
一齊操咪得
係咪我理解能力有問題,睇完成段野都唔知up乜
因為女人多一樣

在意你有無錢

相對男真係純睇樣body

係算沒那麼在意
又學到野, 不做占了
Street workout
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞