[KPOP] K-POP 2022討論區 (65)

1001 回覆
1 Like 17 Dislike
你同豬豬爭?你唔驚姨媽起你底?

你擔心左自己先 我已經舉報左你
??
所以結論就咁係小號被爆?
睇唔明
簡單說來就是rong2這個號被爆是雪允朋友, lim0306299(林敬紋生日) 和a24020123(isa生日) 被爆是雪允小號(賬號一樣換過id)
然後做的事情是這些

Lm

小Irene💘靚到瘋狂
點解又關stayc事?
不過都係個句,女人最憎女人
特別好過自己個啲
下面講嘅爆料貼係咩黎?關haewon kyujin咩事?
你咪撚成日屈女人得唔得
我地一眾女users普遍都好團結同有愛

點解淨係唔blur呢個路人樣嘅?
原來你地係清泉
真係 sis我地唔好理啲臭男人
下次要召喚karen(首席女權)入嚟
佢真係好撚淫
【OSEN獨家| IVE將登上12月29日《2022 MBC演藝大賞》祝賀舞台】根據14日OSEN的採訪結果,IVE將登上《2022 MBC演藝大賞》的祝賀舞台。

今年一年,IVE被稱為「大勢」,展現了壓倒性的活躍。從出道歌曲《ELEVEN》到《LOVE DIVE》、《After LIKE》,連續3次獲得了成功。

作為新人女子組合的同時獲得了3次新人獎和大賞,這是非常罕見的情況。在此期間,IVE還出演了MBC綜藝節目《全知干預視角》等節目,在舞台和電視節目中都十分活躍,同時擁有了明星性和親切感。在綜藝人的慶典《MBC演藝大賞》中,IVE也將帶來祝賀舞台,更增添了意義。

《2022 MBC演藝大賞》將於12月29日星期四舉辦。

https://twitter.com/syfavorite/status/1602627046685151233?s=21

Lily中站著草
sullyoon 6k follower fanac轉黑粉

山雨欲來
sullyoon 6k follower fanac轉黑粉
依句咩意思? 又關sullyoon事?
twitter果個sullyoon fanac 琴日個tweet開始似爆料/警告
唔通連sullyoon💖都做過啲咩不可告人的事?
咁似係送比朋友 點知比個朋友拎左去賣喎

爸爸洗唔到底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞