[KPOP] K-POP 2022討論區 (65)

1001 回覆
1 Like 17 Dislike

發現呢個幾好用,有冇人有冇字嘅version
而家nmixx咁多假嘅黑料 我睇好佢哋下年登頂
上面成班人以為係真
有咩?
回帶嚟睇吓
我印象中應該冇支持過jinni
藍藍好無辜
係真係假都無用 人都4左
因為有人走咗,所以站姐走佬兼爆料/放fake news?
發現呢年Karina post少左9成
記錯,當冇講過
不過你為佢/nmixx哭過
唔怪得知韓國冇人理條片
【Theqoo】2022年女團專輯進入各國專輯排行榜TOP10情況:

1. BLACKPINK [BORN PINK] - 進入29個國家,25個國家TOP 10

2. aespa [Girls] - 進入9個國家,5個國家TOP 10

- ITZY [Checkmate] - 進入8個國家 ,5個國家TOP 10

- TWICE [BETWEEN 1&2] - 進入10個國家,5個國家TOP 10

3. LE SSERAFIM [ANTIFRAGILE] - 進入11個國家 ,3個國家TOP 10

4. (G)I-DLE [I Love] - 進入7個國家, 2個國家TOP 10
點都有D睇佢地唔順眼既混水摸魚,
我地瑛妹太大勢,基本上9成post都係關於佢,Karina係新一代嚟講都算係多post
今年收埋左咪無色粉

讓日韓陷入瘋狂的張員瑛3秒動圖
影片
https://twitter.com/i/status/1600850504510484483
動圖
https://thumbs.gfycat.com/FrayedHauntingDingo-size......
來源: theqoo https://theqoo.net/2665144238
1. 比2D更像2D...
2. 如果生下這樣的女兒會是什麼心情呢,真的好漂亮ㅠ
3. 超級卡哇伊ㅜㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
4. 哼哼的聲音真是太可愛了..
5. 臉蛋怎麼有辦法那麼像套用濾鏡一樣呢,而且個子還那麼高
6. 擁有員瑛的國家就是大韓民國
7. 員瑛啊,地球是為了你而轉,太陽是為了你升起,真的太可愛了ㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
8. 我們員瑛每天都是顏值巔峰ㅠㅠㅠ
9. 話說那個髮型真的很適合她..
10. 好像遊戲角色
11. 為什麼可以這麼漂亮!!!!
12. 哇,這個影片會想要一直看下去耶
13. 你是地球上最好看的人!!!
14. 兩邊都別上髮夾的造型真的非常適合
15. 這真的是真實存在的人嗎? 臉蛋太沒有真實感了...
(轉載請註明出處,謝謝~)

好美
山東小姐姐
韓國女孩
真係韓文不通

最佳女團- IVE 年度歌曲 -Love Dive
唔介意崠小姐姐多吹奏po,但係咪都可以幫真真同秋妹開吓po咁
都係我哋連登絲打眼光獨到有品味霉團世一五千萬韓國人都唔夠我哋嚟
【熱帖】Red Velvet X aespa合作的聖誕曲「Beautiful Christmas」怎麼樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞